Παγκόσμιος Χάρτης

< Αρχική σελίδα < Παγκόσμιος Χάρτης

Ο κόσμος του Metin2

Ο κόσμος χωρίζεται σε τρία βασίλεια: Chunjo, Jinno και Shinsoo. Κάθε βασίλειο χωρίζεται σε 3 χάρτες (1ο Χωριό, 2ο Χωριό και Συντεχνιακό), οι οποίοι συνδέονται μεταξύ τους μέσω πυλών. Ωστόσο, υπάρχει και μια τέταρτη, ουδέτερη περιοχή στην οποία και τα τρία Βασίλεια συγκλίνουν.


Παγκοσμιος Χάρτης
Παγκόσμιος Χάρτης.jpg

Υψηλότερη Ανάλυση

▲ Αρχή Της Σελίδας ▲

Περιοχή Chunjo

Flag yellow.png

Το βασίλειο Chunjo καταλαμβάνει το Δυτικό τμήμα της ηπείρου. Πρόκειται για μια θεοκρατική βασιλεία, και οδηγείται από τους πνευματικούς ηγέτες της.

Ιδρυτής του βασιλείου είναι ο Yoon-Young, ο εξάδελφος του πρώην αυτοκράτορα. Η σύζυγός του, η οποία έχει πανίσχυρες μαγικές δυνάμεις, τον βοήθησε έγκαιρα να προβλέψει την έκταση της απειλής των Λίθών Metin. Συμβούλεψε αρκετές φορές για να ληφθούν αντίμετρα, αλλά πάντα τον αγνoούσαν. Έτσι οδήγησε την αδελφότητά του σε μια εξέγερση εναντίον του. Μετά το διχασμό της αυτοκρατορίας, το βασίλειό του εξακολουθεί να είναι σε ανοιχτή πολεμική σύγκρουση με την Ανατολή και σε συνεχή διαμάχη με το Νότο.

Οι κάτοικοι της αυτοκρατορίας Chunjo προσπαθούν να αποκτήσουν τον έλεγχο όλης της ηπείρου, όστε να μπορέσουν να εξαλείψουν τις ολοένα αυξανόμενες δυνάμεις των Λίθων Μetin.

1ο Χωριό = Joan, 2ο Χωριό = Bokjung, Συντεχνιακό = Waryong

▲ Αρχή Της Σελίδας ▲

Περιοχή Jinno

Flag blue.png

Το βασίλειο Jinno καλύπτει τις ανατολικές περιοχές της ηπείρου. Η αυτοκρατορία ιδρύθηκε από τη στρατιωτική δύναμη, ο πληθυσμός της είναι επιθετικός και πολεμοχαρής.

Το βασίλειο του Jinno είναι υπό την ηγεσία του Ee-Ryoong, το γιό του τελευταίου αυτοκράτορα. Νιώθει επιλεγμένος για να επανενώσει την παλιά Αυτοκρατορία υπό τη βασιλεία του με τις ισχυρές στρατιωτικές δυνάμεις του.

Οι δυνατότητές του και οι πανίσχυρες δυνάμεις των Λίθων Metin είναι επτασφράγιστο μυστικό στο Βασίλειο του Jinno. Όμως ο Ee-Ryoong προσπαθεί κρυφά να βρεί το τρόπο να χρησιμοποιήσει τις καταστροφικές δυνάμεις των Λίθων προς ώφελός του.

1ο Χωριό = Pyungmoo, 2ο Χωριό = Bakra, Συντεχνιακό = Imha

▲ Αρχή Της Σελίδας ▲

Περιοχή Shinsoo

Flag red.png

Το βασίλειο του Shinsoo καλύπτει τις νότιες περιοχές της ηπείρου. Η κύρια ενασχόληση των κατοίκων είναι το εμπόριο. Αφότου ιδρύθηκε από τον Yoon-Yoing μετά την πτώση της Αυτοκρατορίας, οι εμπορικές σχέσεις με την Ανατολή εξελίχθηκαν γρήγορα σε επικερδείς επιχειρήσεις.

Οι κάτοικοι πλέον πολεμούν συνέχεια με τη Δύση και οι εμπορικές οδοί έχουν πλέον ανακοπεί. Όταν αντιλήφθηκαν την απειλή και τις επιρροές των Λίθων Metin, οι έμποροι οπλίστηκαν και άρχισαν να εκπαιδεύονται στην τέχνη της μάχης.

Σκοπός τους είναι να αντισταθούν στις επιθέσεις από τα δυτικά, να ανοίξουν πάλι όλες οι εμπορικές οδοί και να ενώσουν όλη την ήπειρο υπό την ηγεσία τους.

1ο Χωριό = Yongan, 2ο Χωριό = Jayang, Συντεχνιακό = Jungrang

▲ Αρχή Της Σελίδας ▲

Ουδέτερες Περιοχές

Flag neutral.png

Στις ουδέτερες περιοχές υπάρχει πλήρης ελευθερία και δεν υπάρχει καμία προστασία PvP.

Όρος Sohan
Δαιμονικός Πύργος
Doyyumhwaji
Ναός Hwang = Ναός του σκότους
Κοιλάδα των Γιγάντων
Lungsam = Δάσος των Φαντασμάτων
Κόκκινο Δάσος
Snakefield
Κοιλάδα του Seungryong
Έρημος Yongbi
Σπηλιά της Εξορίας
Σπηλιά της Εξορίας 2
Βράχος των Σκοτεινών Δράκων
Κόλπος Νεφρίτη
Βουνά Κεραυνού
Γκαουτάμα
Δωμάτιο Δράκου
The Devil's Catacomb
Φρούριο Κοκκινοδράκων
Φυλάκιο του Nemere
Φωλιά της Μέλεϊ
Σπηλιές Πιθήκων
Hasun Dong = Εύκολη Κατακόμβη Πιθήκων
Jungsun Dong = Μεσαία Κατακόμβη Πιθήκων
Sangsun Dong = Δύσκολη Κατακόμβη Πιθήκων
Αραχνοσπηλιές
Kuahklo Dong = Αραχνοσπηλιά
Κατακόμβη Αραχνών 2
Κατακόμβη Αραχνών 3
Σπηλιά Βαρώνης Αράχνης
Ειδικοί Χάρτες
OX-Διαγωνισμός
Χάρτης Γάμου
Αρένα Μονομαχιών
Αρένα Πολέμων
Αρένα Σημαίας
Παιδική Χαρά
Ζώνη μάχης

▲ Αρχή Της Σελίδας ▲

Logo2.png
< Αρχική σελίδα < Παγκόσμιος Χάρτης