Ζώνη μάχης

Ζώνη μάχης-Panorama.png


Flag neutral.png Ζώνη μάχης
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
  • Τι είναι η Ζώνη μάχης;

Η Ζώνη μάχης είναι ένας χάρτης PvP, στον οποίο μπορεί να μπει οποιοσδήποτε. Εδώ δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ βασιλείων, συντεχνιών ή άλλων ομαδοποιήσεων.

  • Πώς μπαίνω στη Ζώνη μάχης;

Στην άκρη του μικρού χάρτη θα βρεις ένα σύμβολο σε μορφή «Β» ή «Ε». Κάνοντας κλικ στο «Β» ή στο «Ε», θα ανοίξει το παράθυρο της Ζώνης μάχης. Σε αυτό το παράθυρο υπάρχουν χρήσιμες πληροφορίες, που θα έπρεπε να διαβάσεις σίγουρα. Κάτω δεξιά θα βρεις το κουμπί συμμετοχής στη Ζώνη μάχης. Κάνε κλικ επάνω του και θα μεταφερθείς στη Ζώνη μάχης εντός λίγων δευτερολέπτων.
Όταν η Ζώνη μάχης είναι ενεργή αναβοσβήνει το «Β» ή «Ε» όπως φαίνεται στην φωτογραφία. Βήτα.png

  • Τι πρέπει να προσέξω;

Δεν χρειάζεται να προσέξεις τίποτα. Να θυμάσαι μόνο, πως όλοι σε θέλουν νεκρό! Αν σκοτώσεις κάποιον, αποκτάς έναν Πόντο μάχης.
Αν έχει ξεκινήσει ήδη κάποιο event, θα το καταλάβεις από το «Ε» που αναβοσβήνει. Τότε θα αποκτήσεις 2 Πόντους μάχης αν σκοτώσεις κάποιον.

  • Τι συμβαίνει, αν σκοτωθώ;

Αν πεθάνεις στη Ζώνη μάχης, χάνεις τους μισούς πόντους μάχης που μάζεψες. Οι πόντοι μάχης στρογγυλοποιούνται πάντα προς τα κάτω. Αν δηλαδή είχες 5 πόντους μάχης, θα σου μείνουν 2.
Όσο πιο συχνά πεθαίνεις στη Ζώνη μάχης, τόσο περισσότερο πρέπει να περιμένεις μέχρι να αναστηθείς. Υπάρχει η δυνατότητα άμεσης ανάστασης με το αντικείμενο «Μετεμψύχωση» (διαθέσιμο στον Επόπτη Ζώνης μάχης). Αν χρησιμοποιήσεις το «Μετεμψύχωση» ή το «Επανεκκίνηση στην Πόλη», αποκτάς αμέσως 100% HP, ενώ αλλιώς μόνο 50%.
Δεν θα χάσεις πόντους κατάταξης ή εμπειρίας, αλλά δεν θα λάβεις και νέους.

  • Για ποιο λόγο θα χρειαστώ τους Πόντους μάχης;

Μπορείς να τους ανταλλάξεις με διάφορα σεντούκια στον Επόπτη Ζώνης μάχης.
Αυτά μπορεί να περιέχουν μεταξύ άλλων πανοπλίες, κοσμήματα, όπλα, το Μυστηριώδες Μπαούλο και πολλά ακόμη. Υπάρχει επίσης μια Εβδομαδιαία λίστα κατάταξης και μια Συνολική λίστα κατάταξης. Όσο περισσότερους πόντους έχεις, τόσο πιο ψηλά θα βρεθείς στην κατάταξη.

  • Πώς μπορώ να βγω από τη Ζώνη μάχης;

Μπορείς να εγκαταλείψεις τη Ζώνη μάχης ανά πάσα στιγμή. Ανάλογα με το αν έχεις στη διάθεσή σου Πόντους μάχης ή όχι, υπάρχουν οι εξής διαφορές:

Κανένας Πόντος μάχης:

Μπορείς να εγκαταλείψεις τη Ζώνη μάχης κάνοντας κλικ στο σύμβολο στην άκρη του μικρού χάρτη.

Υπάρχουν Πόντοι μάχης:

Πρέπει να δηλώσεις πως θέλεις να εγκαταλείψεις τη Ζώνη μάχης. Κάνε κλικ στο σύμβολο στην άκρη του μικρού χάρτη. Τώρα θα μαρκαριστείς (με βέλος πάνω από το κεφάλι σου) ως παίκτης που θέλει να εγκαταλείψει τη Ζώνη μάχης.
Κάθε παίκτης μπορεί να λάβει πλέον από 5 πόντους μάχης (σε περίπτωση event 10), αν καταφέρει να σε σκοτώσει. Εσύ πρέπει να επιβιώσεις στη Ζώνη μάχης για 5 λεπτά, ώστε να εξασφαλίσεις τους πόντους μάχης που μάζεψες.
Αν πεθάνεις εντός 5 λεπτών, η διαδικασία εγκατάλειψης της Ζώνης μάχης θα διακοπεί και θα χάσεις το 50% των πόντων μάχης σου. Μετά θα έχεις και πάλι τη δυνατότητα να δηλώσεις πως θέλεις να εγκαταλείψεις τη Ζώνη μάχης.
Αν φύγεις από τη Ζώνη μάχης, επιλέγοντας Αλλαγή Χαρακτήρα, κλείσεις το client ή φύγεις με άλλον τρόπο από τη Ζώνη μάχης, θα χάσεις αυτόματα όλους τους πόντους μάχης. Δεν μπορώ να γράψω/να διαβάσω τίποτα στη Ζώνη μάχης.
Αυτό είναι αδύνατο σε ολόκληρη τη Ζώνη μάχης. Εκτός αυτού δεν εμφανίζονται καθόλου οι πληροφορίες παικτών. Δεν μπορεί να γίνει εμπόριο, ούτε να χρησιμοποιηθούν Ζώα ιππασίας ή άλογα.

  • Από ποιο επίπεδο και πάνω μπορώ να μπω στη Ζώνη μάχης;

Στη Ζώνη μάχης μπορεί να μπει κάθε παίκτης από το επίπεδο 50 και πάνω.

  • Μπορώ να νικήσω κάποιον επιπέδου 120, αν είμαι στο επίπεδο 50;

Ένας χαρακτήρας επιπέδου 50 έχει σίγουρα πιθανότητες νίκης ενάντια σε έναν παίκτη ανώτερου επιπέδου. Πριν μπεις στη Ζώνη μάχης, πρέπει να ολοκληρώσεις μια αποστολή στον Επόπτη Ζώνης μάχης. Μόλις την ολοκληρώσεις, θα λάβεις 3 ειδικά φίλτρα. Μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις μόνο στη Ζώνη μάχης. Αυξάνουν τους HP κι εξισορροπούν τις αξίες επίθεσης κι άμυνας.

  • Πότε λήγει η εβδομαδιαία λίστα κατάταξης;

Η εβδομαδιαία λίστα κατάταξης ανανεώνεται κάθε Κυριακή τα μεσάνυχτα (ώρα σέρβερ Γερμανίας). Οι πρώτοι τρεις παίκτες θα αποκτήσουν ένα μετάλλιο, που θα εμφανίζεται πάνω από τον χαρακτήρα σου. Αυτό θα δείχνει ποια θέση κατέλαβες.

  • Στη Ζώνη μάχης μπορώ μόνο να μάχομαι;

Στη Ζώνη μάχης μπορείς επίσης να ψαρεύεις και να σκάβεις μεταλλεύματα (δεν έχουν όνομα και μπορούν να συλλεχθούν από τον καθένα). Να ξέρεις όμως, πως μπορεί να σου επιτεθεί ο καθένας ανά πάσα στιγμή.

Διαδραστικός Χάρτης
Ζώνη μάχης-Χάρτης.png
Metins
Τέρατα
Αρχηγοί
Δεν υπάρχουν διαθέσιμες Metins σε αυτόν τον χάρτη
NPC's
Δεν υπάρχουν διαθέσιμα NPC's σε αυτό το χάρτη
Δεν υπάρχουν διαθέσιμα Τέρατα σε αυτό το χάρτη
Δεν υπάρχουν Αρχηγοί σε αυτό το χάρτη
Φλέβες
Δεν υπάρχουν διαθέσιμες Φλέβες σε αυτό το χάρτη


Άλλες πληροφορίες
Περιγραφή τεράτων
Περιοχές αναγέννησης Metin

Δεν υπάρχει διαθέσιμη εικόνα για τα τέρατα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη εικόνα για περιοχές αναγέννησης Metin

Διπλανές Περιοχές
Γέρος
Μεταβιβαστής
Δεν υπάρχουν διπλανές περιοχές σε αυτό το χάρτη
Δεν υπάρχει Γέρος σε αυτήν την περιοχή.
Δεν υπάρχει Μεταβιβαστής σε αυτήν την περιοχή.