Χάρτης Γάμου

Hochzeitsmap-Panorama.jpg


Flag neutral.png Χάρτης Γάμου
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ο χάρτης Γάμου είναι ένα βασίλειο αλλά και κανάλι,γενικότερα είναι ένας ειδικός χάρτης. Μπορείτε ακόμα και όταν είστε σε αυτόν να έχετε πρόσβαση στη Λίστα Φίλων και να βλέπετε τους φίλους σας.

Όταν δυο παίκτες αποφασίσουν να προχωρήσουν σε Γάμο, θα μεταφερθούν από την Γριά Κυρία στο χάρτη αυτό. Η νύφη και ο γαμπρός μπορούν στη Διοργανώτρια Γάμων να κάνουν τη μέρα νύχτα, να αλλάξουν ή να ενεργοποιήσουν τη γαμήλια μουσική αλλά και το χιόνι.

Κάθε παίκτης μπορεί να έχει πρόσβαση στο χάρτη από όποιο Ch και να είναι μέσω της Γριάς Κυρίας. Όλοι οι παίκτες (από το επίπεδο 10) χωρίς να έχουν Μάσκα συναισθημάτων μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα Συναισθήματα. Επίσης δεν είναι δυνατό το PvP, επειδή ο χάρτης λειτουργεί ως ένα είδος Ζώνης Ασφαλείας.

Μετά το τέλος του γάμου όλοι οι παίκτες που ήταν σε αυτόν μεταφέρονται πίσω στην Γριά Κυρία. Διαφορετικά μπορούν κατά τη διάρκεια αυτού να εγκαταλείψουν το χάρτη κάνοντας αποσύνδεση. Επίσης κάθε ένας που θα παρευρίσκεται στο γάμο με την αποχώρηση του θα λάβει κόκκινα φίλτρα.

Με την αποχώρησή σας από το χάρτη, θα βρίσκεστε στο CH1, ακόμα και αν κάτω από το μικρό χάρτη αναγράφεται το Ch από το οποίο εισήλθατε σε αυτόν.

Διαδραστικός Χάρτης

Χάρτης-Γάμος.jpg

Metins
Τέρατα
Αρχηγοί
Δεν υπάρχουν διαθέσιμες Metins σε αυτόν τον χάρτη
NPC's
Δεν υπάρχουν διαθέσιμα Τέρατα σε αυτό το χάρτη
Δεν υπάρχουν Αρχηγοί σε αυτό το χάρτη
Φλέβες
Δεν υπάρχουν διαθέσιμες Φλέβες σε αυτό το χάρτη


Άλλες πληροφορίες
Περιγραφή τεράτων
Περιοχές αναγέννησης Metin

Δεν υπάρχει διαθέσιμη εικόνα για τα τέρατα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη εικόνα για περιοχές αναγέννησης Metin

Διπλανές Περιοχές
Γέρος
Μεταβιβαστής
Δεν υπάρχει Γέρος σε αυτήν την περιοχή.
Δεν υπάρχει Μεταβιβαστής σε αυτήν την περιοχή.