Τροχός της μοίρας

< Metin2Wiki < Τροχός της μοίρας
Τροχός της μοίρας Header.png

Ο τροχός της μοίρας είναι ένα event στο παιχνίδι και συγκεκριμένα στο item shop.


Στο κέντρο του τροχού υπάρχει η επιλογή Γύρισε τώρα.Κάνοντας κλικ σε αυτή την επιλογή ξεκινά να γυρίζει το τροχός και σε όποιο βραβείο δείξει το βέλος,αυτό θα λάβετε.

Σε κάθε τομέα υπάρχει και ένα βραβείο ώστε να μην χάσετε σε καμμία περίπτωση.

Σε μερικές περιπτώσεις,τα δωρεάν γυρίσματα είναι μέρη μιας συνεχιζόμενης εκδήλωσης.Δωρεάν γυρίσματα υπάρχουν ως βραβεία στην Τόμπολα του 2012 και στο event του Πάσχα 2012.

Πώς μπορώ να λάβω τα βραβεία μου;

Τα βραβεία δεν μεταφέρονται στον λογαριασμό αλλά τοποθετούνται στο Ντέπο και από εκεί μπορείτε να τα μεταφέρετε στον κατάλογό σας. Τα βραβεία που συνδέονται με το λογαριασμό ( π.χ Τρίτο Χέρι και άλλα χρήσιμα βραβεία) ενεργοποιούνται αυτόματα με την επόμενη σύνδεσή σας στο λογαριασμό.


Τι σημαίνουν τα σύμβολα σε σχήμα κλειδιού θέσεις δίπλα σε μερικά κουτιά;

Αν ήταν να σταματήσει ο τροχός σε έναν από αυτούς τους τομείς, εκτός από το βραβείο κερδίζετε ένα κλειδί. Στο δεξιό μέρος της οθόνης μπορείτε να δείτε πόσα κλειδιά έχετε συγκεντρώσεο. Τα κλειδιά είναι ειδικά αντικείμενα με τα οποία έχετε πρόσβαση στο επόμενο επίπεδο του τροχού (περίπου 3), στο οποίο μπορείτε να κερδίσετε δώρα της μεγαλύτερης αξίας. Για να φτάσετε στο επόμενο επίπεδο θα πρέπει να μαζέψετε 6 κλειδιά.

Τι αλλάζει από το ένα επίπεδο στο άλλο;

Πιο πολύτιμα βραβεία,όσο αυξάνεται το επίπεδο.Για κάθε επίπεδο προστήθετε ένα πεδίο που περιέχει το κύριο βραβείο, αυξάνοντας έτσι την ευκαιρία να κερδίσετε ένα βραβείο μεγαλύτερης αξίας. Ξεκινώντας από το δεύτερο επίπεδο έχει οριστεί χρονικό όριο των 10 λεπτών. Κατά τη λήξη της χρονικής περιόδου επιστρέφει στο πρώτο επίπεδο του τροχού.

Ενεργοποίηση JavaScript

Για να γυρίσει o τροχός της μοίρας, θα πρέπει να ενεργοποιήσετε το JavaScript στις ρυθμίσεις του Internet Explorer (τελευταία έκδοση). Για να το κάνετε: στη γραμμή εργαλείων, κάντε κλικ στο «Εργαλεία» και επιλέξτε «Επιλογές Internet». Επιλέξτε την καρτέλα «Ασφάλεια» και επιλέξτε το «Internet». Ρυθμίστε το επίπεδο ασφαλείας στο «Medium-High» (προεπιλογή) και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο «OK». Εναλλακτικά, κάντε κλικ στο κουμπί «Custom Level ...» και βρείτε το «Scripting», επιλέξτε το σημείο «Active Scripting» και επιβεβαιώστε με το «OK».

Γιατί μερικά πεδία είναι κόκκινα;

Τα πεδία με κόκκινο χρώμα έχουν πολύ καλά αντικείμενα για εσάς.Εάν το βέλος του τροχού δείξει σε ένα από αυτά τα πεδία τότε ο Θεός Δράκος σας έχει ευλογήσει πραγματικά. Πιθανά αντικείμενα:

Ποια είναι τα βραβεία;