Πιθανότητα κλοπής Μάνα

Το Μπόνους Πιθανότητα κλοπής Μάνα μειώνει το SP του χαρακτήρα στον οποίο επιτίθεστε κατά 50 (χωρίς επαναφόρτιση του) κάθε φορά που το μπόνους είναι ενεργό. Το μπόνους ισχύει μόνο για μάχη σώμα με σώμα (χρησιμοποιώντας Τόξα) και όχι με ικανότητες και η τιμή SP που αφαιρείται από τον αντίπαλο είναι σταθερή, ανεξάρτητα από τη ζημιά που γίνεται. Το % που υποδεικνύεται από το μπόνους είναι στην πραγματικότητα η πιθανότητα ότι μια επίθεση θα αφαιρέσει από τον αντίπαλο SP.

Όταν το μπόνους ενεργοποιηθεί δεν μπορείτε να δείτε κάποια λωρίδα (δεν μπορείτε να δείτε, για παράδειγμα, μια λωρίδα μπλε όπως στο μπόνους Ζημιά που απορροφάται από το SP). Η μέγιστη επιτεύξιμη τιμή γι' αυτό το μπόνους είναι 30% (55% για τον Sura).

Χρησιμοποιώντας το Μπόνους

Με ένα δυνατό % πιθανότητα κλοπής Μάνα καταστρέφεται γρήγορα το SP του εχθρού, έτσι αυτό το μπόνους είναι χρήσιμο ειδικά σε μονομαχίες.

Το κύριο μειονέκτημα στη χρήση αυτού του μπόνους είναι ότι δραστηριοποιείται με σωματικές επιθέσεις.

Αντικείμενα που υποστηρίζουν το Μπόνους

Επίπεδο Μπόνους

Ποσοστά Πιθανότητας κλοπής Μάνα
1%
2%
3%
5%
10%

Σπαθί του Δαίμονα

Το μπόνους είναι βασικό στο Σπαθί του Δαίμονα και η αύξηση αυτή ακολουθεί:

+ Κλοπή SP
+0 2%
+1 3%
+2 4%
+3 5%
+4 7%
+5 9%
+6 12%
+7 15%
+8 20%
+9 25%

Τέρατα που έχουν το Μπόνους

Κάποια Τέρατα έχουν αυτό το μπόνους και ειδικά αυτά που βρίσκονται στα: Lungsam, Κόκκινο Δάσος, Κατακόμβη του Διαβόλου, Βράχος των Σκοτεινών Δράκων, Κόλπος Νεφρίτη, Βουνά Κεραυνού, Γκαουτάμα, Φρούριο Κοκκινοδράκων και Φυλάκιο του Nemere. Στην περίπτωσή τους, ωστόσο, η απορρόφηση δεν συμβαίνει με την επίθεση των Τεράτων, αλλά με εκείνη του χαρακτήρα που αντιμετωπίζει το τέρας (μερικά δέντρα κλέβουν SP κανονικά, όπως η Κόκκινη Ιτιά Φάντασμα) και αφαιρούν αξία όχι 50, αλλά μεταβλητή (συνήθως μικρή).