Πολεμιστές

< Metin2Wiki < Οι Κατηγορίες (Επισκόπηση / Κατηγορία) < Πολεμιστές

Πολεμιστές

Επισκόπηση:
Ευτυχώς χάρη στις ικανότητές του, στην άμυνά του και την ικανότητα να φοράει βαριές πανοπλίες, ο πολεμιστής παίζει μεγάλο ρόλο στις κοντινές μάχες. Προσπαθεί μόνο για μεγάλη σωματική δύναμη και ισορροπημένο μυαλό. Σύμφωνα με την ειδκότητά του, μπορεί να προκαλέσει καταστροφικές ζημιές με το δίχειρο του όπλο ή μπορεί να αποκρούσει τις επιθέσεις των εχθρών με το ξίφος και την πανοπλία του .

Ειδικότητα:
Υπάρχουν 2 κλάσεις πολεμιστών. Μιά κλάση (των πολεμιστών πνεύματος) θωρακισμένων, με μιά σχεδόν αδιάσπαστη άμυνα και ο πολεμιστής σώματος, ο οποίος είναι για ποιό επιθετικό παιχνίδι.

Αρχικά Στατιστικά:
VIT: 4
INT: 3
STR: 6
DEX: 3

Στατιστικά

Οι πολεμιστές ανεβάζουν κυρίως τα στατιστικά VIT και STR, μέχρι να τερματιστούν στο 90 και ακολούθως το DEX. Για έναν πολεμιστή σώματος είναι σημαντικό να έχει STR (δύναμη) καθώς ανεβάζει αμέσως τις επιθέσεις, όπως επίσης επηρεάζει την Αύρα του Σπαθιού. Όταν ένας πολεμιστής πνεύματος έχει το VIT ανεβάζει άμεσα την άμυνα, όπως επίσης επηρεάζει το Δυνατό Σώμα.
Εάν θέλετε ή όχι να έχετε αρκετή επίθεση ή άμυνα, αυτό εξαρτάται από εσάς. Τα στατιστικά STR και VIT θα πρέπει να είναι 2:1 αλλά μπορούν να αυξομειώνονται ανάλογα με το τι θέλετε.
Οι πολεμιστές πνεύματος είναι συνήθως καλύτεροι με όπλο Δύο Χεριών ενώ αντίθετα ο πολεμιστής σώματος βολεύεται με σπαθιά χωρίς άλογο και με δύο χεριών σε άλογο. Οι πολεμιστές συνήθως είναι στις πρώτες γραμμές (των μαχών) γι' αυτό και πρέπει κάποιος να έχει αρκετή υπομονή καθώς και αντοχή.


Υποκατηγορίες:
Πολεμιστής Σώματoς και Πνεύματoς

Οι ικανότητες στις κατηγορίες αυτές διαμορφώνονται ως εξής:

Δημιουργία Ικανοτήτων για ΠεΠ: (Πολεμιστής Πνεύματος)


Μπορείτε αν θέλετε να αλλάξετε το Ποδοπάτημα με το Χτύπημα Σπαθιού.

Δημιουργία Ικανοτήτων για ΠεΤ:

Δημιουργία Ικανοτήτων για ΠεΠ: (Πολεμιστής Σώματος)
Δημιουργία Ικανοτήτων για ΠεΤ:
Ανάλογα λοιπόν τις ικανότητες, τον εξοπλισμό και γενικότερα το στήσιμο του παίκτη σας μπορείτε να έχετε είτε έναν Πολεμιστή δυνατό στις μάχες με αντιπάλους, είτε έναν δυνατό ενάντια σε όλα τα τέρατα. Η επιλογή δική σας!

▲ Αρχή Της Σελίδας ▲

< Metin2Wiki < Οι Κατηγορίες (Επισκόπηση / Κατηγορία) < Πολεμιστές


Warrior.png