Νίντζα


Άντρας ♂ Γυναίκα ♀ Περιγραφή
Ninja Άντρας.png Ninja Γυναίκα.png Οι Ninjas είναι επαγγελματίες δολοφόνοι, που μπορούν να επιτεθούν αθόρυβα στήνοντας ενέδρες. Φοράνε μόνο ελαφριά εξάρτηση για να διατηρήσουν ευκινησία και ταχύτητα. Έτσι δεν εμποδίζεται η ροή των κινήσεών τους. Ανάλογα με την ειδίκευσή τους, οι Ninjas είναι άριστοι στο χειρισμό του στιλέτου αλλά και του τόξου και βέλους σε μάχες εξ αποστάσεως.

Αρχικά Στατιστικά
 • VIT: 4
 • INT: 3
 • STR: 6
 • DEX: 3


Οι Ninja είναι χαρακτήρες που τους ταιριάζει πιο πολύ το PvP και αυτό γιατί έχουν ικανότητες με κοντινές επιθέσεις (Ξιφομαχίας) και ικανότητες με μακρινές επιθέσεις (Τοξοβολίας). Παρ' όλα αυτά, η αύξηση της επίθεσης σας, τον κάνει ένα εξαιρετικό παίχτη στο exp, λόγω της γρήγορης Ταχύτητας Κίνησης καθώς και στη γρήγορη Ταχύτητα Επίθεσης με τα στιλέτα. Οι ικανότητες που επιλέγονται από το Επίπεδο 5 είναι: Τοξοβολίας ή Ξιφομαχίας.

Στατιστικά

Ένας Ninja Στιλέτου για να επωφεληθεί από την μείωση ζημιάς ανεβάζει DEX και VΙΤ με το DEX πάντα σε μεγαλύτερη τιμή για ΠεΠ, ενώ αν θέλει ΠεΤ ανεβάζει σε μεγαλύτερη τιμή το VIT. Το INT είναι άχρηστο.
Αντίστοιχα τα στατιστικά ενός Ninja Τοξοβολίας πρέπει να ρυθμιστούν ώστε να εκμεταλλευτεί την αποφυγή των μπόνους DEX. Έτσι αρχικά ανεβάζει DEX και μετά VIT, με το DEX να έχει μεγαλύτερη τιμή από το VIT αν θέλει να επικεντρωθεί σε ΠεΠ, ενώ το VIT σε μεγαλύτερη τιμή από το DEX για ΠεΤ. Μετά την επίτευξη του μέγιστου και για τα δύο (90) αυξάνεται το STR. Το INT είναι άχρηστο και εδώ, διότι δεν αυξάνει με κανένα τρόπο την ζημιά των ικανοτήτων των ninja.
Ένα ελάττωμα του Ninja Στιλέτων που γίνεται αντιληπτό στο EXP, είναι ότι δεν υπάρχει καμιά ικανότητα εμβέλειας 360 ° όπως έχουν όλες οι άλλες κλάσεις. Ωστόσο μαζί με τον Ninja Τοξοβολίας είναι η μόνη κλάση που έχει την δυνατότητα δηλητηρίασης με τις ικανότητές της (συνήθως το exp γίνεται με τα μαχαίρια οπότε δεν γίνεται δηλητηρίαση αλλά μπορείτε να κάνετε και ικανότητες αν θέλετε). Η δηλητηρίαση είναι εξαιρετική ενάντια σε εχθρό με μεγάλη τιμή ζωής και ιδιαίτερα σε τέρατα αρχηγούς.

Ξιφομαχίας

Είναι η κατηγορία των Ninja που οι ικανότητες τους εξειδικεύονται στην επίθεση κοντινής εμβέλειας.

Οι ικανότητες διαμορφώνονται ως εξής:

Ενέδρα.png Ενέδρα Κοντινή επίθεση, όπου η ζημιά της αυξάνεται κατά 30% σε περίπτωση που γίνει πίσω από τον αντίπαλο. Επίσης, υπάρχει και έξτρα μπόνους ζημιάς στην ικανότητα αν είστε κάτω απ την επίδραση της ικανότητας Απόκρυψη.Το μπόνους που μπορεί να προέλθει είναι 62% στο Perfect (το οποίο αν συνδυαστεί και με ένα χτύπημα στους ώμους του αντιπάλου μπορεί να φτάσει στο 90%). Αυτό κάνει την Ενέδρα τη πιο δυνατή ικανότητα του Ninja, αφού είναι εξαιρετική τόσο για PvP(παίχτης εναντίον παιχτών) όσο και για PvM(παίχτης εναντίον τεράτων). Η ικανότητα επηρεάζεται πρώτα από τη Δύναμη (STR) και στη συνέχεια από την Ευκινησία (DEX).
Απόκρυψη.png Απόκρυψη Μια ικανότητα που επιτρέπει στον Ninja να κρύβεται και να γίνεται αόρατος. Ο Ninja είναι ορατός πάλι είτε όταν τελειώνει η επίδραση της ικανότητας, είτε όταν ο χαρακτήρας εκτελεί μια ικανότητα ή combo. Αυτή η ικανότητα προσθέτει και έξτρα μπόνους ζημιάς στην ικανότητα Ενέδρα. Ο χαρακτήρας σας γίνεται αόρατος στον μικρό χάρτη πάνω δεξιά.
Δηλητηριώδες Σύννεφο.png Δηλητηριώδες Σύννεφο Είναι ικανότητα με μακρινή επίθεση με μια μέση εμβέλεια. Από το Master και μετά, έχει καλές πιθανότητες δηλητηρίασης (Πιθανότητα Δηλητηρίασης) στον αντίπαλο (τέρας ή παίχτη). Η ικανότητα επηρεάζεται μόνο από την Ευκινησία (DEX).
Στιλέτα που γυρνάνε.png Στιλέτα που γυρνάνε Με την ικανότητα αυτή ο Ninja εκτελεί μια δινή που προκαλεί μια ικανοποιητική ζημιά. Έχει επίσης μια καλή πιθανότητα δηλητηρίασης (Πιθανότητα Δηλητηρίασης). Η ιδιαιτερότητα αυτής της ικανότητας είναι ότι μπορεί να κάνει την ίδια ζημιά αρκετές φορές (γενικά 2 ή 3, αλλά σπάνια και 4). Πρόκειται για την ικανότητα που αν ο στόχος είναι λίγο πιο μακριά από τον χαρακτήρα σας, ο αντίπαλος θα χτυπηθεί σίγουρα 2 φορές και μερικές φορές ακόμη και 3. Η ικανότητα επηρεάζεται λίγο περισσότερο από την Ευκινησία (DEX) σε σχέση με τη Δύναμη (STR).
Γρήγορη Επίθεση.png Γρήγορη Επίθεση Ο Ninja τηλεμεταφέρεται στον στόχο και τον χτυπάει, προκαλώντας τον να πέσει κάτω. Παρ΄ όλο που στη περιγραφή αναφέρεται "Μπόνους από την ικανότητα Απόκρυψη", στη πραγματικότητα η ικανότητα αυτή δεν ενισχύεται με κανένα τρόπο. Πέρα από τους συνδυασμούς ικανοτήτων Ενέδρα (είτε με χτύπημα από πίσω, είτε μαζί με την ικανότητα Απόκρυψη), είναι η ικανότητα που έχει τη μεγαλύτερη ζημιά (ιδιαίτερα από το G και μετά). Η ικανότητα επηρεάζεται λίγο περισσότερο από την Δύναμη (STR) σε σχέση με τη Ευκινησία (DEX).
Έρπον δηλητήριο.png Έρπον δηλητήριο Αυτή η ικανότητα είναι κάτι ενδιάμεσο της ικανότητας Γρήγορη_Επίθεση με της ικανότητας Δηλητηριώδες_Σύννεφο: o Ninja επιτίθεται γρήγορα στο στόχο με σκοπό να τον χτυπήσει, με τη πρόσθετη πιθανότητα δηλητηρασης (Πιθανότητα_Δηλητηρίασης), ίδια με τη πιθανότητα της ικανότητας Δηλητηριώδες_Σύννεφο. Ωστόσο η αξία επίθεσης είναι σημαντικά χαμηλότερη από τις άλλες ικανότητες και ο χρόνος επαναφόρτωσης είναι πολύ μεγάλος.

Τοξοβολίας

Οι Ninja με ικανότητες Τόξου είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες σε μια μάχη, δεδομένων των ισχυρών ικανοτήτων τους. Σημείωση: όλες οι επιθέσεις ενός Ninja Τοξότη έχουν την αντίστοιχη ζημιά ανάλογα με την απόσταση που βρίσκονται από τον στόχο. Δηλαδή, αν μια ικανότητα γίνει δίπλα στον στόχο είναι λογικό να έχει μεγαλύτερη ζημιά στον αντίπαλο, απ΄ όταν θα είχε αν γινόταν από πιο μακρινή απόσταση. Μπορείτε να το παραβλέψετε όμως αυτό με τη χρήση μιας Φαρέτρας για βέλη.

Οι ικανότητες διαμορφώνονται ως εξής:

Δηλητηριώδες Βέλος.png Δηλητηριώδες Βέλος Ικανότητα με μέτρια ζημιά, η οποία προκαλεί Λιποθυμία με το τόσο ισχυρό δηλητήριο που ρίχνει. Έχει ένα Ποσοστό Δηλητηρίασης το οποίο αυξάνεται καθώς εξελίσσεται η ικανότητα, μέχρι να φτάσει σχεδόν στο 100% όταν γίνει Perfect. Επίσης, επηρεάζει και τη περιοχή γύρω από τον στόχο, προκαλώντας λιποθυμία (και ίσως δηλητηρίαση) στους αντιπάλους που είναι δίπλα στον στόχο.
Φλεγόμενα Βέλη.png Φλεγόμενα Βέλη Ικανότητα με μέτρια προς δυνατή ζημιά και με αρκετές ταλαντώσεις στις τιμές της ζημιάς που κάνει στον αντίπαλο. Παρ΄όλα αυτά είναι η ικανότητα του Ninja Τοξότη που μπορεί να φτάσει την υψηλότερη ζημιά.
Επαναλαμβανόμενες Ρίψεις.png Επαναλαμβανόμενες Ρίψεις Ικανότητα με μέτρια προς δυνατή ζημιά αλλά με πιο σταθερές τιμές της ζημιάς που κάνει στον αντίπαλο. O Ninja ρίχνει συνεχόμενα βέλη (μέχρι και 9) σε ένα μόνο στόχο.
Βροχή Βελών.png Βροχή Βελών Ικανότητα μέτριας προς χαμηλής ζημιάς στον αντίπαλο. O Ninja ρίχνει συνεχόμενα βέλη (μέχρι και 9) υπό γωνία 45° ανά βέλος, καθένα από τα οποία μπορεί να χτυπήσει έναν διαφορετικό στόχο.
Βάδισμα Φτερού.png Βάδισμα Φτερού Ικανότητα η οποία αυξάνει την Ταχύτητα Κίνησης για ένα μικρό χρονικό διάστημα και απελευθερώνει «βόμβες» σε τακτά χρονικά διαστήματα που προκαλούν μικρές ζημιές, αλλά δεν μειώνονται από συγκεκριμένες άμυνες.
Σπίθα.png Σπίθα Ο Ninja ρίχνει μια φωτεινή «λάμψη» γύρω από τον χαρακτήρα σας, η οποία κάνει μεγάλη ζημιά και ρίχνει κάτω τους αντιπάλους. Επιπλέον, αν χτυπά, κάνει τον χαρακτήρα σας αόρατο για ένα μικρό χρονικό διάστημα.

Οδηγός

PvM

Το PvM αφορά τις μάχες ενάντια στα τέρατα του παιχνιδιού. Ανάλογα με την ικανότητα που διαλέξατε

Ξιφομαχίας

 1. Στιλέτα που γυρνάνε
 2. Δηλητηριώδες Σύννεφο
 3. Ενέδρα
 4. Γρήγορη Επίθεση
 5. Απόκρυψη
 6. . Έρπον δηλητήριο

Τοξοβολίας

 1. Φλεγόμενα Βέλη
 2. Δηλητηριώδες Βέλος
 3. Βάδισμα Φτερού
 4. Επαναλαμβανόμενες Ρίψεις
 5. Βροχή Βελών
 6. Σπίθα

PvP

Το PvP αφορά τις μάχες ενάντια σε άλλους παίχτες του παιχνιδιού. Ανάλογα με την ικανότητα που διαλέξατε

Ξιφομαχίας

 1. Ενέδρα
 2. Στιλέτα που γυρνάνε
 3. Δηλητηριώδες Σύννεφο
 4. Γρήγορη Επίθεση
 5. Απόκρυψη
 6. Έρπον δηλητήριο

Τοξοβολίας

 1. Δηλητηριώδες Βέλος
 2. Φλεγόμενα Βέλη
 3. Επαναλαμβανόμενες Ρίψεις
 4. Βροχή Βελών
 5. Βάδισμα Φτερού
 6. Σπίθα