Λυκανοί

< Metin2Wiki < Οι Κατηγορίες (Επισκόπηση / Κατηγορία) < Λυκανοί

Λυκανοί

Επισκόπηση:
Οι Λυκανοί είναι τεράστια πλάσματα που κάποτε μολύνθηκαν από έναν ιό και έτσι από άνθρωποι μεταλλάχτηκαν σε κτήνη. Χάρη στη δύναμή και το τέλειο ένστικτο τους είναι εξαιρετικά ισχυροί στις μάχες σώμα με σώμα. Πάντα ατρόμητοι με αποτέλεσμα να αναζητούν συνέχεια τις μάχες. Είναι οι μόνοι χαρακτήρες που έχουν μονάχα μία διδασκαλία και υπάρχουν μόνο στο αρσενικό γένος.

Αρχικά Στατιστικά
VIT: 6
STR: 2
INT: 2
DEX: 6

Ειδικότητα:

Στατιστικά

Γενικότερα στους Λυκανούς συνιστάται η αύξηση του INT και DEX πρώτα σε αναλογία 2:1 και τελευταίο το VIT. Βέβαια δεν είναι κακό αν προστεθούν μερικοί πόντοι VIT στα πρώτα επίπεδα.

Δημιουργία Ικανοτήτων για ΠεΠΔημιουργία Ικανοτήτων για ΠεΠ

Αν θέλετε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ίδια σειρά ικανοτήτων και για τις μάχες ΠεΤ, εκτός αν δεν θέλετε να συμμετέχετε ως buffer, οπότε στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να αυξήσετε την Ψυχή Λουλακόλυκου σαν δεύτερη Ικανότητα. Η ικανότητα Άλμα Λύκου δεν έχει και αυτή καλή δύναμη επίθεσης, είναι επίσης πολύ αργή και μπορείτε με αυτό τον τρόπο να την αυξήσετε.

Ανάλογα λοιπόν τις ικανότητες, τον εξοπλισμό και γενικότερα το στήσιμο του παίκτη σας μπορείτε να έχετε είτε έναν Λυκανό δυνατό στις μάχες με αντιπάλους, είτε έναν δυνατό ενάντια σε όλα τα τέρατα. Η επιλογή δική σας!

Υποκατηγορίες:
__

▲ Αρχή Της Σελίδας ▲

< Metin2Wiki < Οι Κατηγορίες (Επισκόπηση / Κατηγορία) < Λυκανοί


Lycan1.png