Λυκανοί


Λυκανός Περιγραφή
Λυκανός.png Οι Λυκανοί είναι τεράστια πλάσματα που κάποτε μολύνθηκαν από έναν ιό και έτσι από άνθρωποι μεταλλάχτηκαν σε κτήνη. Χάρη στη δύναμή και το τέλειο ένστικτο τους είναι εξαιρετικά ισχυροί στις μάχες σώμα με σώμα. Πάντα ατρόμητοι με αποτέλεσμα να αναζητούν συνέχεια τις μάχες.


Αρχικά Στατιστικά
 • VIT: 6
 • INT: 2
 • STR: 2
 • DEX: 6


Οι Λυκανοί είναι οι μόνοι χαρακτήρες που έχουν μονάχα μία διδασκαλία ικανότητας και υπάρχουν μόνο στο αρσενικό γένος.

Στατιστικά

Γενικότερα στους Λυκανούς συνιστάται η αύξηση του της Ευφυΐα(INT) και της Ευκινησίας(DEX), τα οποία είναι τα μόνα που επηρεάζουν την Αξία Επίθεσης του χαρακτήρα σας και τις ικανότητες του. Η Δύναμη(STR) στον Λυκανό είναι τελείως άχρηστη, σε αντίθεση με τους άλλους χαρακτήρες, καθώς δεν αυξάνει με κανένα τρόπο την Αξία Επίθεσης. Ωστόσο, η Ευφυΐα είναι απαραίτητη, αφού ενώ δεν επηρεάζει κανένα άλλο στοιχείο του παίχτη σας, επηρεάζει άμεσα και σε μεγάλο βαθμό την Αξία Επίθεσης που παρέχεται από την ικανότητα Ψυχή Πορφυρόλυκου.

Για αυτόν τον λόγο, συνίσταται να αυξάνετε αποκλειστικά την Ευφυΐα(INT) έως και το 90 και μόνο τότε αυξήσετε την Ευκινησία(DEX). Η Ζωτικότητα (VIT) έχει λιγότερη επιρροή, γι' αυτό συνίσταται να την αυξάνετε ως 3η στη σειρά. Σε περίπτωση δυσκολίας στο PvM (παίχτης εναντίον τέρατος), είναι εφικτό να ισορροπήσετε τη Ζωτικότητα(VIT) και την Ευκινησία(DEX) σε αναλογία 1:2.

Αν θέλετε να έχετε έναν παίχτη για να καταστρέφει Λίθους Metins στο Επίπεδο 55,61 και 75, συνίσταται η αύξηση της Ευφυΐας(INT) και της Ζωτικότητας(VIT) σε 90, αφήνοντας χαμηλή την Ευκινησία (DEX) καθώς ήδη αυτό το στατιστικό μας παρέχεται σε μεγάλο βαθμό (71) από το Άλογο Μάχης.

Ικανότητες

Οι ικανότητες διαμορφώνονται ως εξής:

Σκίσιμο.png Σκίσιμο Τριπλό σκίσιμο με τα νύχια στον αντίπαλο, που του προκαλεί Λιποθυμία και Αιμορραγία. Έχει επίσης ένα 20% (σταθερή) Πιθανότητα Κρίσιμου Χτυπήματος. Αυτή είναι η ικανότητα με την υψηλότερη Ζημιά από όλες τις ικανότητες του Λυκανού, ωστόσο μπορεί να εύκολα να αποδυναμωθεί από συγκεκριμένες άμυνες χάρη στο τριπλό χτύπημα. Η ικανότητα επηρεάζεται από την Ευκινησία(DEX).
Άλμα Λύκου.png Άλμα Λύκου Επίθεση από ψηλά στον αντίπαλο, που χτυπάει επίσης και κοντινούς εχθρούς, προκαλώντας Λιποθυμία. Έχει μεγάλη ζημιά αλλά είναι πολύ δύσκολο να την επιτύχεις σωστά λόγω του animation. Η ικανότητα επηρεάζεται από την Ευκινησία(DEX).
Ψυχή Πορφυρόλυκου.png Ψυχή Πορφυρόλυκου Αυξάνει την Αξία Επίθεσης για ένα ορισμένο χρόνο. Η ικανότητα χρησιμοποιεί SP όλο τον χρόνο αυτόν. Η ικανότητα επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από την Ευφυΐα(INT).
Ψυχή Λουλακόλυκου.png Ψυχή Λουλακόλυκου Αυξάνει την Ταχύτητα Επίθεσης και την Αποφυγή Βελών. Η ικανότητα αυτή ενεργοποιείται και σε όλα τα μέλη μιας ομάδας. Η ικανότητα έχει μεγαλύτερο χρόνο επαναφόρτισης απ' ότι χρόνο που διαρκεί. Η ικανότητα έχει σταθερές τιμές και δεν επηρεάζεται από κάποιο στατιστικό.
Πνοή του Λύκου.png Πνοή του Λύκου Επίθεση χτύπημα με μετωπική περιοχή 180° βλάπτοντας τους εχθρούς και προκαλώντας Λιποθυμία. Η ικανότητα επηρεάζεται από την Ευκινησία(DEX) και σε μικρότερο βαθμό, αλλά συνεπές, από τη Ζωτικότητα(VIT).
Νύχι Λυκού.png Νύχι_Λυκού Ο παίχτης σας τηλεμεταφέρεται στον αντίπαλο και τον χτυπάει σε 3 διαφορετικά σημεία και ρίχνει τους εχθρούς κάτω. Κάθε χτύπημα μπορεί να γίνει σε διαφορετικό στόχο αλλά δε μπορεί να χτυπήσει και τον ίδιο αντίπαλο κιόλας 2 φορές. Η ικανότητα αυτή έχει επίσης 20% (σταθερή) Πιθανότητα Κρίσιμου Χτυπήματος και μια υψηλή πιθανότητα μείωσης της Άμυνας και της Ταχύτητας Κίνησης των στόχων για 2-3 δευτερόλεπτα. Είναι η ικανότητα με τη λιγότερη βασική ζημιά, ωστόσο το ότι μπορεί να χτυπήσει 3 διαφορετικούς αντιπάλους τη κάνει την καλύτερη ικανότητα φιλονικίας για τον Λυκανό. Η ικανότητα επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από την Ευκινησία(DEX).

Οδηγός

PvM

Αν θέλετε να κάνετε τον παίχτη σας ιδανικό για PvM (παίχτης εναντίον τέρατος), μπορείτε να ανεβάζετε τις ικανότητες σας με την ακόλουθη σειρά:

 1. Ψυχή Πορφυρόλυκου
 2. Σκίσιμο
 3. Νύχι_Λυκού ή Πνοή του Λύκου
 4. Πνοή του Λύκου ή Νύχι_Λυκού
 5. Ψυχή Λουλακόλυκου
 6. Άλμα Λύκου

PvP

Αν θέλετε να κάνετε τον παίχτη σας ιδανικό για PvP (παίχτης εναντίον παίχτη), μπορείτε να ανεβάζετε τις ικανότητες σας με την ακόλουθη σειρά:

 1. Ψυχή Πορφυρόλυκου
 2. Σκίσιμο
 3. Πνοή του Λύκου
 4. Νύχι_Λυκού
 5. Άλμα Λύκου
 6. Ψυχή Λουλακόλυκου
Lycan1.png