Βιβλία

< Metin2Wiki < Βιβλία

Το διάβασμα ενός Βιβλίου μπορεί - πολλές φορές - να αποτύχει ενώ το επιτυχές διάβασμα βοηθάει στη βελτίωση του επιπέδου της ανάλογης ικανότητας. Όλα τα βιβλία εξαφανίζονται μετά το διάβασμα.

Τα βιβλία ικανότητας (π.χ.: το βιβλίο ικανότητας Ρίψη Αστραπής) πέφτουν απο Metins και είναι απαραίτητα μέχρι να γίνει G1 μια ικανότητα, στη συνέχεια για να αυξήσετε το επίπεδο μιας Grand Master ικανότητας θα χρειαστεί να "διαβάσετε" Λίθους Ψυχής.
Τα βιβλία από σεντούκια έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχούς ανάγνωσης.

Τα υπόλοιπα βιβλία φαίνεται επίσης να πέφτουν τυχαία και από τέρατα, καθώς αρκετοί παίκτες πήραν τα βιβλία τους από διάφορα τέρατα.


Εικόνα Αντικείμενο Πέφτει από; Πληροφορία
Background.png
Εγχειρίδιο Εξόρυξης.png
Εγχειρίδιο Εξόρυξης Όλα τα τέρατα Χρησιμοποιείται για να αυξήσει το επίπεδο μεταλλείας. Το βιβλίο εξαφανίζεται μόλις το διαβάσεις.
Background.png
Εγχειρίδιο Εκπαίδευσης.png
Εγχειρίδιο Εκπαίδευσης Όλα τα τέρατα Κερδίζεις 1 βαθμό ικανότητας Ιππασίας όταν το διαβάζεις. Το βιβλίο εξαφανίζεται αφού το διαβάσεις.
Background.png
Οδηγός Εκπαίδευσης Ίππων.png
Οδηγός Εκπαίδευσης Ίππων Όλα τα τέρατα Αυξάνει τις πιθανότητες να καλέσεις το άλογο σου.
Background.png
Βιβλίο Νέου Κατοικιδίου.png
Βιβλίο Νέου Κατοικιδίου Διάφορα τέρατα (βλ. πληροφορίες μέσα) Με τα ακόλουθα αντικείμενα μπορείς να ανεβάσεις το κατοικίδιό σου στο επόμενο επίπεδο (Άγριο Κατοικίδιο): 10x Βιβλίο Νέου Κατοικιδίου, 10x Αυγά Αράχνης, 10x Άσπρη Κορδέλα Μαλλιών+, 10x Shuriken, 10x Διακοσμητικό Τσιμπιδάκι, 5x Ξεθωριασμένη Στολή+, 5x Κομμάτι Πάγου+.
Background.png
Άγριο Βιβλίο Κατοικιδίων.png
Άγριο Βιβλίο Κατοικιδίων Διάφορα τέρατα (βλ. πληροφορίες μέσα) Με τα ακόλουθα αντικείμενα μπορείς να ανεβάσεις το κατοικίδιό σου στο επόμενο επίπεδο (Γενναίο Κατοικίδιο): 10x Άγριο Βιβλίο Κατοικιδίων, 2x Ματωμένο Μαργαριτάρι, 10x Κρέμα Προσώπου, 10x Γούνα Γιέτι+, 10x Κόσμημα, 10x Κουβάρι, 5x Βιβλίο με Κατάρες+.
Background.png
Γενναίο Βιβλίο Κατοικιδ..png
Γενναίο Βιβλίο Κατοικιδ. Διάφορα τέρατα (βλ. πληροφορίες μέσα) Με τα ακόλουθα αντικείμενα μπορείς να ανεβάσεις το κατοικίδιό σου στο επόμενο επίπεδο (Ηρωική Εκπαίδευση): 10x Γενναίο Βιβλίο Κατοικιδ., 10x Άγνωστο Φάρμακο+, 2x Άσπρο Μαργαριτάρι, 2x Μπλε Μαργαριτάρι, 10x Ενθύμιο του Δαίμονα+, 10x Δόντι Ορκ+, 5x Μπλε ζωνάρι.

▲ Αρχή Της Σελίδας ▲


Συνδυασμοί

Από το Επίπεδο 30 μπορείτε να διαβάσετε ένα. Aπο το Επίπεδο 50 μπορείτε να διαβάσετε άλλο ένα. Με αυτό το βιβλίο αυξάνεται κάθε φορά η ακολουθία των χτυπημάτων κατά ένα χτύπημα παραπάνω.

Εικόνα Αντικείμενο Πέφτει από; Πληροφορία
Background.png
Κυριαρχία των Συνδυασμών.png
Κυριαρχία των Συνδυασμών Από όλα τα τέρατα Βιβλίο τακτικής για την εκπαίδευση Συνδυασμών. Το βιβλίο εξαφανίζεται μόλις το διαβάσεις.
Background.png
Αρχείο Κύριων Συνδυασμών.png
Αρχείο Κύριων Συνδυασμών Από όλα τα τέρατα Βιβλίο προχωρημένης Τακτικής για την εκπαίδευση Συνδυασμών. Το βιβλίο εξαφανίζεται μόλις το διαβάσεις.
Background.png
Τέχνη του Συνδυασμού.png
Τέχνη του Συνδυασμού Από όλα τα τέρατα Ανώτατο βιβλίο Τακτικής για την εκπαίδευση Συνδυασμών. Το βιβλίο εξαφανίζεται μόλις το διαβάσεις.

▲ Αρχή Της Σελίδας ▲


Ικανότητες

Εικόνα Αντικείμενο Πέφτει Από; Πληροφορία
Background.png
Βιβλίο Ικανοτήτων.png
Βιβλίο Ικανοτήτων
(για Master)
Τα βιβλία ικανοτήτων μπορούν να πέσουν από Metin. Όσο μεγαλύτερο είναι το επίπεδο σας από το επίπεδο της Metin, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες επιτυχούς ριξίματος.
Ικανότητες
Background.png
Εγχειρίδιο-Πολεμιστής Σώματος.png
Background.png
Εγχειρίδιο-Πολεμιστής Πνεύματος.png
Background.png
Εγχειρίδιο-Sura Οπλουργίας.png
Background.png
Εγχειρίδιο-Sura Μαύρης Μαγείας.png
Background.png
Εγχειρίδιο-Ninja Τοξοβολίας.png
Background.png
Εγχειρίδιο-Ninja Ξιφομαχίας.png
Background.png
Εγχειρίδιο-Σαμάνος Δράκου.png
Background.png
Εγχειρίδιο-Σαμάνος Θεραπείας.png
Background.png
Εγχειρίδιο-Λυκανός.png
Εγχειρίδιο / Οδηγοί
Αντιστοιχεί σε ένα βιβλίο ικανοτήτων
Χρυσό Κουτί Θησαυρού , Χρυσό Κουτί Θησαυρού+ Χρησιμοποιήστε το, για να αυξήσετε μια συγκεκριμένη Master Ικανότητα. Το βιβλίο αυτό έχει περισσότερες πιθανότητες για επιτυχή ανάγνωση.
Background.png
Ζώνη της Λήθης.png
(Όνομα ικανότητας) Ζώνη της Λήθης Ασημένιο Κουτί Θησαυρού, Ασημένιο Κουτί Θησαυρού+, Metin Της Ζήλειας, Metin Του Θανάτου, Metin Ma-An, Metin Pung-Ma, Metin Της Σκληρότητας, Metin Του Φόνου, Χρυσό Κουτί Θησαυρού, Χρυσό Κουτί Θησαυρού+ Το θρυλικό βιβλίο, που αφαιρεί τη μνήμη μιας μαθημένης ικανότητας εντελώς. Μπορείτε να αφαιρέσετε 1 πόντο ικανότητας.
Background.png
Λίθος Ψυχής.png
Λίθος Ψυχής Τυχαία ανταμοιβή σε Βιβλίο Αποστολών-Ειδικό. Επίσης πέφτει απο Metins και Αρχηγούς. Ο θρυλικός λίθος που χρησιμοποιείται για να αυξηθούν οι ικανότητες Αρχιμάστορα. Ο λίθος εξαφανίζεται μετά τη χρήση.
Background.png
Λίθος Ψυχής+.png
Λίθος Ψυχής+ Metin Κακοβουλίας, Metin Κακού, Metin Οργής, Metin Πυράκτωσης, Metin Σκότους, Metin του Δάσους, Metin Φιλαρέσκειας, Σεντούκι Jotun Thrym, Σεντούκι του Nemere, Σεντούκι του Ραζαδόρ, Χρυσό ψαροσεντούκι (L), Χρυσό ψαροσεντούκι (M), Χρυσό ψαροσεντούκι (S) Ο θρυλικός λίθος που χρησιμοποιείται για να αυξηθούν οι ειδικές Ικανότητες Ενίσχυσης και Απόκρουσης. Ο λίθος εξαφανίζεται με τη χρήση.
Background.png
Βιβλίο Απόκρουσης.png
Βιβλίο Απόκρουσης Καταστροφέας Εν Τάι, Κόμης Οχάο, Metin του Δάσους Αυτό το βιβλίο σου επιτρέπει να μάθεις μια από τις εννέα Ικανότητες απόκρουσης. Διάλεξε προσεκτικά!
Background.png
Βιβλίο Ενίσχυσης.png
Βιβλίο Ενίσχυσης Bagjanamu, Καταστροφέας Εν Τάι, Κόμης Οχάο Αυτό το βιβλίο σου επιτρέπει να μάθεις μια από τις εννέα Ικανότητες ενίσχυσης. Θα επιλεχθεί η ικανότητα που σου ταιριάζει.▲ Αρχή Της Σελίδας ▲


Αρχηγία

Εικόνα Αντικείμενο Πέφτει από; Πληροφορία
Background.png
Τέχνη Πολέμου του Sun Zi.png
Τέχνη Πολέμου του Sun Zi Όλα τα τέρατα Ένα από τα επτά βιβλία πολεμικής στρατηγικής. Αυξάνει την Αρχηγία-Επίπεδο (1-20). Το βιβλίο εξαφανίζεται μόλις το διαβάσεις.
Background.png
Τέχνη Πολέμου του Wu Zi.png
Τέχνη Πολέμου του Wu Zi Όλα τα τέρατα Το δεύτερο από τα επτά βιβλία πολεμικής στρατηγικής. Αυξάνει την Αρχηγία-Επίπεδο (M1-G1). Το βιβλίο εξαφανίζεται μόλις το διαβάσεις.
Background.png
WeiLiao Zi.png
Τέχνη του Πολέμου WeiLiao Zi Όλα τα τέρατα Το τρίτο από τα επτά βιβλία πολεμικής στρατηγικής. Αυξάνει την Αρχηγία-Επίπεδο (G1-P). Το βιβλίο εξαφανίζεται μόλις το διαβάσεις.

▲ Αρχή Της Σελίδας ▲


Γλώσσες

Εικόνα Αντικείμενο Πέφτει από; Πληροφορία
Background.png
Γλώσσα Chunjo.png
Γλώσσα Chunjo Όλα τα τέρατα Αυτό το βιβλίο απο μεταξένιο χαρτί σου δίνει τη δυνατότητα να καταλαβαίνεις τη γλώσσα Chunjo όταν γίνεις ειδικός (στο M1).
Background.png
Γλώσσα Jinno.png
Γλώσσα Jinno Όλα τα τέρατα Αυτό το βιβλίο απο μεταξένιο χαρτί σου δίνει τη δυνατότητα να καταλαβαίνεις τη γλώσσα Jinno όταν γίνεις ειδικός (στο M1).
Background.png
Γλώσσα Shinsoo.png
Γλώσσα Shinsoo Όλα τα τέρατα Αυτό το βιβλίο απο μεταξένιο χαρτί σου δίνει τη δυνατότητα να καταλαβαίνεις τη γλώσσα Shinsoo όταν γίνεις ειδικός (στο M1).

▲ Αρχή Της Σελίδας ▲


Πολυμορφία

Εικόνα Αντικείμενο Πέφτει από; Πληροφορία
Background.png
Βιβλίο Πολυμορφίας.png
Βιβλίο Πολυμορφίας Όλα τα τέρατα Χρησιμοποίησε αυτό το βιβλίο για να αυξήσεις το επίπεδο της πολυμορφίας (για επίπεδο 1-20) και συνεπώς τη μεταμόρφωση σου σε τέρας.
Background.png
Ανώτερες Πολυμορφίας.png
Ανώτερες Πολυμορφίας Όλα τα τέρατα Χρησιμοποίησε αυτό το βιβλίο για να αυξήσεις το επίπεδο της πολυμορφίας (για επίπεδο M1-G1) και συνεπώς τη μεταμόρφωση σου σε τέρας.
Background.png
Ανώτατες Πολυμορφίας.png
Ανώτατες Πολυμορφίας Όλα τα τέρατα Χρησιμοποίησε αυτό το βιβλίο για να αυξήσεις το επίπεδο της πολυμορφίας (για επίπεδο G1-P) και συνεπώς τη μεταμόρφωση σου σε τέρας.

▲ Αρχή Της Σελίδας ▲