Περίεργα Τέρατα

Παπυρος Αποστολων Ανοιχτός.png Περίεργα Τέρατα Παπυρος Αποστολων Ανοιχτός.png - Απαιτούμενο Επίπεδο 80
Δίνεται Από
Αμοιβή Αποστολής
Απαιτούμενα Αντικείμενα
Κανένα
Απαιτούμενες Αποστολές
Καμία
Βήματα για την ολοκλήρωση
  • Περίεργα τέρατα μπορεί να συναντήσεις είτε σε περιοχές συντεχνίας είτε στο δεύτερο χωριό και τα τέρατα αυτά σχετίζονται με την 80 αποστολή "Φωτιά και Πάγος". Κάποιοι παίκτες "επέλεξαν αυτή την κατάρα". Αν είσαι ο υπεύθυνος για την αναγέννηση των τεράτων αυτών λόγω της κατάρας τότε πήγαινε στον Soon για να εξαγνιστεί η κατάρα.
  • Βέλος πάνω στο Soon
Λύση
Η κατάρα διαρκεί καιρό ανάλογα την δραστηριότητα του παίχτη, από βδομάδα μέχρι και αρκετούς μήνες. Ο παίχτης δεν θα είναι πια καταραμένος μετά την αναγέννηση 10 τεράτων στα δεύτερα χωριά και στους χάρτες συντεχνιών.
Άλλη πληροφορία
Οι παίκτες που θα θυσιάσουν το μαύρο πάγο στο Σκοτεινό ιερό θα λάβουν την κατάρα και θα χτυπηθούν κατά την είσοδο τους στα δεύτερα χωριά ή στους χάρτες συντεχνιών από περίεργα τέρατα που θα αναγεννηθούν. Εάν είστε εσείς ο υπεύθυνος για την αναγέννηση του τέρατος, μπορείτε να το μάθετε από το Soon, που θα σας αποκαλύψει το όνομα του ατόμου που αναγέννησε το τέρας. Η κατάρα περιορίζετε σε 10 τέρατα και στη συνέχεια εξαφανίζεται. Πόσο γρήγορα θα εξαφανιστεί εξαρτάται από τον τρόπο παιχνιδιού ενός παίχτη. Δεν υπάρχει ακριβής χρόνος.

Οι παρακάτω αναγεννήσεις είναι πιθανές:

  1. Δεύτερο Χωριό: Γιγάντια Χελώνα, 2-4 Γιγάντιος Λεπρός Φορέας (και οι 2 αναγεννιούνται κοντά στο χωριό)
  2. Δεύτερο Χωριό και Περιοχή Συντεχνίας: Μάγισσα των Πάγων, Ανώτερες Εννιά Ουρές (Επίπεδο 72), Γιγάντια Χελώνα, 26-30 Metins Της Απληστίας, 2-4 Γιγάντιος Λεπρός Φορέας (στα δεύτερα χωριά όλα κοντά στην άκρη του χάρτη)