Φωτιά και Πάγος

Παπυρος Αποστολων Ανοιχτός.png Φωτιά και Πάγος Παπυρος Αποστολων Ανοιχτός.png - Απαιτούμενο Επίπεδο 80
Δίνεται Από
Αμοιβή Αποστολής
Απαιτούμενες Αποστολές
Καμία
Όταν θυσιάσεις τον Μαύρο Πάγο:
  • 120.000.000 EXP
  • 3.000.000 Yang
  • Background.png
    Κόκκινο Φίλτρο(M).png
    Κόκκινο Φίλτρο(M)
  • Αναγέννηση Περίεργων Τεράτων στα δεύτερα χωριά ή στους χάρτες συντεχνιών.


Όταν δεν θυσιάσεις τον Μαύρο Πάγο:

Βήματα για την ολοκλήρωση
Λύση
Πήγαινε στο Soon και θα σου δώσει μία Σκοτεινή Ξύλινη Μάσκα. Πρέπει να μετατραπεί σε Μαγεμένη Στάχτη οπότε θα πας στο Doyyumhwaji (Γη του Πυρός) και θα σκότωσεις Φάντασματα της Φλόγας. Όταν μετατραπεί θα πας στο Όρος Sohan (Γη των Πάγων) και θα σκότωσεις Γιέτι για να βρεις 10 Κομμάτια Πάγου . Μετά την εύρεση όλων των υλικών, πήγαινε πίσω στο Soon και θα σου δώσει Μαύρο Πάγο. Μετέφερε το Μαύρο Πάγο στη Σπηλιά της Εξορίας και πρόσφερε τον στο Σκοτεινό Ιερό. Πήγαινε πίσω στον Soon για την ολοκλήρωση της αποστολής σου.
Άλλη πληροφορία
Η αποστολή θα συνεχίζει να εμφανίζεται ως Η σκοτεινή Ξύλινη Μάσκα μέχρι να μετατρέψετε την μάσκα σε μαγεμένη στάχτη.

Οι παίκτες που θα θυσιάσουν το μαύρο πάγο στο Σκοτεινό ιερό θα λάβουν την κατάρα και θα χτυπηθούν κατά την είσοδο τους στα δεύτερα χωριά ή στους χάρτες συντεχνιών από περίεργα τέρατα που θα αναγεννηθούν. Εάν είστε εσείς ο υπεύθυνος για την αναγέννηση του τέρατος, μπορείτε να το μάθετε από το Soon, που θα σας αποκαλύψει το όνομα του ατόμου που αναγέννησε το τέρας. Η κατάρα περιορίζετε σε 10 τέρατα και στη συνέχεια εξαφανίζεται. Οι παρακάτω αναγεννήσεις είναι πιθανές:

  1. Δεύτερο Χωριό: Γιγάντια Χελώνα, 2-4 Γιγάντιος Λεπρός Φορέας (και οι 2 αναγεννιούνται κοντά στο χωριό)
  2. Δεύτερο Χωριό και Περιοχή Συντεχνίας: Μάγισσα των Πάγων, Ανώτερες Εννιά Ουρές (Επίπεδο 72), Γιγάντια Χελώνα, 26-30 Metins Της Απληστίας, 2-4 Γιγάντιος Λεπρός Φορέας (στα δεύτερα χωριά όλα κοντά στην άκρη του χάρτη)
Οι παίχτες που δεν θα θυσιάσουν τον μαύρο πάγο λαμβάνουν μόνο 70 εκατομμύρια EXP.