Οι σελίδες του μυστικού βιβλίου 9

< Αρχική σελίδα < Λίστα Αποστολών / Κατηγορία Αποστολών < Οι σελίδες του μυστικού βιβλίου 9
Παπυρος Αποστολων Ανοιχτός.png Οι σελίδες του μυστικού βιβλίου 9 Παπυρος Αποστολων Ανοιχτός.png - Απαιτούμενο Επίπεδο 50
Δίνεται Από
Αμοιβή Αποστολής
Απαιτούμενα Αντικείμενα
Απαιτούμενες Αποστολές
Βήματα για την ολοκλήρωση
Λύση
Μπορείτε να λάβετε την αποστολή αυτόματα. Στην συνέχεια θα πρέπει να σκοτώσετε Περήφανες Αράχνες Μαχητές μέχρι να σας δώσουν την 9η Σελίδα Ημερολογίου. Έπειτα θα πάτε στον Uriel ώστε να ολοκληρώσετε την αποστολή.

Συμβουλές:

Παραλλαγή 1: Αν ο παίκτης καθίσει στη μέση του δωματίου,τότε θα συναντήσει μόνο την Περήφανη Αράχνη Μαχητής και την Αγρια Δηλητηριώδ. Αράχνη σε ομάδα,οι οποίες κάνουν αυτόματα επίθεση στους παίκτες. Κάθε παίκτης μπορεί είτε σε κανονική μάχη είτε με στρατιωτικό άλογο να οδηγήσει την ομάδα αυτή σε κάποια γωνία του δωματίου ώστε να τις σκοτώσει. Σε ελεύθερο χώρο η μάχη με τις αράχνες διαρκεί πολύ περισσότερο χρόνο και κοστίζει πολύ περισσότερο σε Φίλτρα. Επομένως με τον παραπάνω τρόπο οι παίκτες μπορούν να έρθουν με λιγότερο επιθετική ή αμυντική δυνατότητα στο στόχο.
Παραλλαγή 2: Πάρτε μαζί σας έναν παίκτη με δυνατές άμυνες. Ο παίκτης που έχει την αποστολή θα κάτσει σε μια γωνία του δωματίου. Εκείνος δεν θα επιτεθεί. Ο άλλος παίκτης θα πάει στη μέση του δωματίου ώστε να του επιτεθούν οι αράχνες από μόνες τους. Οι αράχνες θα πρέπει να επικεντρωθούν σε αυτόν. Αυτός που έχει την αποστολή μπορεί τώρα να σκοτώσει τις αράχνες που επιτίθενται στον άλλο. Αν ο παίκτης που έχει να σκοτώσει την Περήφανη Αράχνη Μαχητή την σκοτώσει γρήγορα τότε ο άλλος μπορεί να σκοτώσει τα υπόλοιπα ώστε να τον βοηθήσει.
Άλλη πληροφορία
Κείμενο της σελίδας του ημερολογίου: "Lee Seops έχω αρχίσει να γίνομαι πολύ νευρικός. Ακόμα δεν γνωρίζουμε πως να χρησιμοποιήσουμε την Μαύρη Μαγεία. Είμαστε εδώ στην πρώτη γραμμή για την υπεράσπιση του βασιλείου μας,αλλά τα μέσα μας δεν είναι αρκετά. Ο στρατός του εχθρού είναι πολύ ισχυρός και αν δεν κάνουμε κάτι σύντομα θα χάσουμε τη μάχη. Πρέπει να βρούμε ένα μέρος όπου τα άλογα τους δεν θα μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν σωστά: στην Ερημιά. Με λίγη τύχη και αρκετό χρόνο θα το διερευνήσω περαιτέρω. Ω,Θεέ μου βοήθησε μας…"


< Αρχική σελίδα < Λίστα Αποστολών / Κατηγορία Αποστολών < Οι σελίδες του μυστικού βιβλίου 9