Δαιμονικός Πύργος

Δαιμονικός Πύργος-Panorama.jpg


Flag neutral.png Δαιμονικός Πύργος
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Στον Δαιμονικό Πύργο, συνήθως εν συντομία DT, εισέρχεστε από τη Φρουρά Δαιμονικού Πύργου στο Ναό Hwang (Ναό του σκότους). Προϋπόθεση για την είσοδο να είστε επίπεδο 40. Από το επίπεδο 60, αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέσω του Μεταβιβαστή. Ο πύργος αποτελείται από διαφορετικά επίπεδα, που ονομάζονται επίσης "πατώματα". Κάθε όροφος μπορεί να επιτευχθεί με την ολοκλήρωση των απαιτούμενων εργασιών για το συγκεκριμένο όροφο.

Η περιοχή πάνω από το 5ο πάτωμα (μετά από τον BlackSmith) ονομάζεται επίσης Zingrotte.

O Δαιμονικός Πύργος
Ισόγειο
Καταστρέψτε το Metin Της Σκληρότητας απέναντι από την πύλη εισόδου. Μόλις το Μέτιν καταστραφεί, όλοι οι παίκτες τηλεμεταφέρεστε στο επίπεδο 1. Αν δεν υπάρχει Μέτιν, να είστε υπομονετικοί, καθώς άλλοι παίκτες βρίσκονται στο στάδιο 1, οπότε το Metin Της Σκληρότητας δεν θα εμφανιστεί άμεσα, καθώς χρειάζεται ένα χρονικό διάστημα μέχρι την επόμενη αναγέννηση του.


1ος Όροφος
Σκοτώστε όλα τα τέρατα έτσι ώστε να προχωρήσετε στον επόμενο όροφο
Προσοχή: Ξεκινώντας σε αυτό το επίπεδο, τα τέρατα είναι επιθετικά. Επιπλέον αν υπάρξει θάνατος του παίκτη σας, σε αυτό το επίπεδο, με την επανεκκίνηση στην πόλη τηλεμεταφέρεστε στην πρώτη πόλη του βασιλείου που ανήκετε!


2oς Όροφος
Σκοτώστε όλα τα τέρατα έτσι ώστε να προχωρήσετε στον επόμενο όροφο. Να σημειωθεί ότι οι γεννήσεις τεράτων απ τον Δαίμονα Βασιλιά δεν λαμβάνεται στα υπ όψιν για την εργασία, πράγμα που σημαίνει ότι αν σκότωσε όλα τα πρωτότυπα τέρατα στον όροφο και αφήσετε τις γεννήσεις (οι οποίες είναι τα Ιπτάμενα Κρανία), θα τηλεμεταφερθείτε στον 3ο όροφο.
Προσοχή: Δαίμονας Βασιλιας


3ος Όροφος
Καταστρέψτε το Metin Του Διαβόλου ετσι ώστε να προχωρήσετε στην επόμενη πρόκληση στον ίδιο όροφο. Αφού καταστραφεί το Metin Του Διαβόλου, 7 Metin Της Πτώσης θα εμφανιστούν γύρω απ το πάτωμα. Θα πρέπει να σπάσετε τα Μέτινς μέχρι να βρείτε το σωστό. Αν χτυπήσεις ένα Metin Του Διαβόλου το οποίο είναι λάθος, θα εξαφανιστεί μόλις έχει φτάσει περίπου το 20% της ζωής του. Μόλις σπάσει το σωστό Metin Του Διαβόλου θα πάρετε μήνυμα ότι θα τηλεμεταφερθείτε στον 4ο όροφο.


4oς Όροφος
Στόχος σε αυτόν τον όροφο είναι να εξαφανίσετε τις 5 Κολώνες με το Λίθο Ξεκλειδώματος που πέφτει από τους τοξότες. Μετά από κάθε αναγέννηση, ένας Λίθος Ξεκλειδώματος θα πέφτει. Για να ανοίξετε μια Κολώνα θα πρέπει να σύρετε και να αφήσετε τον Λίθο Ξεκλειδώματος στη Κολώνα. Όταν λάβετε προειδοποιητικό μήνυμα "απομένουν 5 λεπτά", είναι ένα σημάδι ότι θα πρέπει να έχουν ήδη ανοίξει 4 Κολώνες και ότι ο τελευταίος Λίθος Ξεκλειδώματος θα πέσει σε αυτή την αναγέννηση. Αν αποτύχετε, εξακολουθεί να υπάρχει μια ακόμα αναγέννηση μετά τα "5 λεπτά απομένουν" αναπαράγονται για να πάρετε το τελικό κλειδί. Μόλις η τελευταία Κολώνα ανοίξει θα μεταφερθείτε στον επόμενο όροφο.
«Συμβουλή: ' Το νοτιότερο σημείο του χάρτη είναι μια« ασφαλή ζώνη ».


5ος Όροφος
Στόχος σε αυτόν τον όροφο είναι ο ειδικός Σιδεράς που ειδικεύεται σε όπλα,πανοπλίες ή αντικείμενα.Για να εμφανίσετε αυτό τον Σιδερά,θα πρέπει να σκοτώσετε τον Περήφανος Phelan. Μόλις τον σκοτώσετε, ο σιδεράς θα αναγεννηθεί . Αυτός ο σιδεράς δεν απαιτεί αναβαθμιστικά υλικά (έτσι για παράδειγμα, δεν χρειάζεται
Background.png
Άσπρο Μαργαριτάρι.png
Άσπρο Μαργαριτάρι κατά την αναβάθμιση ενός επιπέδου 65 όπλου στο +7), αλλά θα απαιτήσει μόνο τα yangs. Επιτρέπεται να κάνετε μόνο μία αναβάθμιση ανά χαρακτήρα. Υπάρχει πιθανότητα να αποτύχει το αντικείμενο.


6ος Όροφος
Καταστρέψτε όλα τα Metins Του Θανάτου
Στόχος: Βρείτε τον
Background.png
Χάρτης Πύργου Zin-Sa-Gui.png
Zin San Gui χάρτη για να φτάσετε στο επόμενο επίπεδο.
Αφού έχετε σπάσει το τελευταίο Metin Του Θανάτου, το δωμάτιο θα γεμίσει με τέρατα και ένα Metin Του Φόνου θα αναγεννηθεί. Όταν σπάσει αυτό το Μέτιν, ένα Άγνωστο Παλιό Μπαούλο θα πέσει. Χρειάζεται να κάνετε κλικ στο Άγνωστο Παλιό Μπαούλο για να βρείτε το
Background.png
Χάρτης Πύργου Zin-Sa-Gui.png
Zin San Gui χάρτη. Αν κάνετε κλικ και τίποτα δεν πέσει, σημαίνει πως ήταν ψεύτικο μπαούλο. Θα χρειαστεί να συνεχίσετε να σπάτε το Metin Του Φόνου μέχρι ο
Background.png
Χάρτης Πύργου Zin-Sa-Gui.png
Zin San Gui χάρτης να πέσει από το Άγνωστο Παλιό Μπαούλο.
Σημείωση: Μόλις ο
Background.png
Χάρτης Πύργου Zin-Sa-Gui.png
Zin San Gui χάρτης πέσει, το Metin Του Φόνου θα σταματήσει να αναγεννάτε.
Συμβουλή: Αυτός είναι ένας καλός όροφος για να βγάλετε
Background.png
Λίθος Ψυχής.png
Λίθους Ψυχής και Βιβλία Ικανοτήτων.


7ος Όροφος
Σε αυτόν τον όροφο θα πρέπει να βρείτε το
Background.png
Κλειδί Zin-Bong-In.png
Κλειδί Zin-Bong-In. Μόλις βρείτε αυτό το κλειδί, χρειάζεται να το σύρετε και να το τοποθετήσετε στην στήλη που βρίσκεται στην αντίθετη πλευρά από αυτήν της αναγέννησης σε αυτό το δωμάτιο. Υπάρχει επίσης ένα "Ψεύτικο κλειδί" που ονομάζεται
Background.png
Κλειδί Bong-In.png
Κλειδί Bong-In. Αυτό το κλειδί δεν χρησιμεύει για κανένα σκοπό.
Συμβουλή: Τα κλειδιά (τόσο το ψεύτικο όσο και το σωστό) πέφτουν από το Αθάνατο Φάντασμα.


8ος Όροφος
Αυτός είναι ο τελευταίος όροφος. Εδώ θα βρείτε τον Θάνατο. Είναι στο χέρι σας αν θέλετε να σκοτώσετε όλα τα τέρατα πριν σκοτώσετε τον Θάνατο. Αυτός αναγεννάτε συνήθως στο πίσω μέρος του δωματίου.


Ειδικές Σημειώσεις
  • Ακόμα και αν οι όροφοι εδώ είναι αριθμημένοι από το 1 έως το 8, είναι πιο συνηθισμένο για παίκτες στο UK και στο US να ξεκινούν μετρώντας το Ισόγειο ως 1ο Όροφο. Πράγμα που σημαίνει πως όταν κάποιος λέει ότι είναι στον 5ο Όροφο σημαίνει ότι είναι στον όροφο που πέφτει ο Λίθος Ξεκλειδώματος. Εκεί ο 6ος Όροφος είναι αυτός που ο Σιδεράς αναγεννάται. Βάση αυτού, ο Δαιμονικός Πύργος έχει 9 ορόφους αντί για 8.
  • Η περιοχή ακριβώς έξω από τον Δαιμονικό Πύργο, το τέλος του Ναού Hwang βασικά, είναι ένα καλό μέρος για PvP πολεμώντας και για τα 3 βασίλεια δεδομένου ότι είναι πολύ προσιτή μέσω του Μεταβιβαστή. Αυτό έδωσε και τον δημοφιλή όρο "Πολεμιστές Δαιμονικού"
Διαδραστικός Χάρτης

Δαιμονικός Πύργος-Χάρτης.jpg

Metins
Τέρατα
Αρχηγοί
NPC's
Μετά την καταστροφή του Περήφανος Phelan στον Πέμπτο όροφο ένας ειδικός Σιδεράς (Οπλουργός, Τεχνίτης Πανοπλιών ή Κοσμηματοπώλης)εμφανίζεται. Δεν χρειάζεται κανένα αντικείμενο για αναβάθμιση (Παράδειγμα: Άσπρο Μαργαριτάρι, Ουρά Φιδιού+ κλπ.) , μόνο Yang. Τα ποσοστά επιτυχίας δεν είναι μεγαλύτερα από τα ποσοστά επιτυχίας χρησιμοποιώντας τον σιδερά της πόλης. Ο καθένας που βρίσκεται στον όροφο μπορεί να αναβαθμίσει μόνο μια φορά.
Φλέβες
Δεν υπάρχουν διαθέσιμες Φλέβες σε αυτό το χάρτη


Άλλες πληροφορίες
Περιγραφή τεράτων
Περιοχές αναγέννησης Metin

Δεν υπάρχει διαθέσιμη εικόνα για τα τέρατα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη εικόνα για περιοχές αναγέννησης Metin

Διπλανές Περιοχές
Γέρος
Μεταβιβαστής
Δεν υπάρχει Γέρος σε αυτήν την περιοχή.
Δεν υπάρχει Μεταβιβαστής σε αυτήν την περιοχή.Δείτε Επίσης