Ζημιά που απορροφάται από την HP

Η κόκκινη λωρίδα που ξεκινά από το τέρας δείχνει την απορρόφηση της HP

Το μπόνους Ζημιά που απορροφάται από την HP σας επιτρέπει να αναπληρώσετε HP όταν κάποιος σας προκαλεί ζημιά με φυσικές σώμα με σώμα επιθέσεις. Το % που σημειώνεται στο Μπόνους δείχνει το ποσό της HP που αναπληρώνεται ανά επίθεση (για παράδειγμα, αν προκληθεί ζημιά 1000 με απορρόφηση 10%, κάθε φορά που το μπόνους είναι ενεργοποιημένο, θα απορροφήσει 100 HP) και όχι την πιθανότητα με την οποία είναι δυνατόν να αναπληρωθεί η HP με ένα σπαθί. Το μπόνους ισχύει περίπου κάθε πέντε έως έξι χτυπήματα.

Η απορρόφηση της HP μπορεί να λάβει χώρα όταν επιτίθεστε σε ένα Τέρας, ένα χαρακτήρα ή σε Metins. Όταν το μπόνους ενεργοποιηθεί, θα δείτε μια κόκκινη λωρίδα που ταξιδεύει από τον αντίπαλο στον χαρακτήρα. Η μέγιστη δυνατή απορρόφηση HP είναι 114%.

Είναι ένα από τα πιο χρήσιμα μπόνους σε PVM.

Δεν πρέπει να συγχέεται με το Μπόνους Κλέψιμο Ζωής, το οποίο έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά. Σε αντίθεση με το τελευταίο, το οποίο επικεντρώνεται στην HP που κατέχει ο όχλος, η απορρόφηση ΗΡ απορροφά βλάβη που προκαλείται με τύπο που έχει ως εξής: ΤύποςΑπορρόφησηςHP.png
όπου:

  • HP σημαίνει η HP που ανακτάται κάθε 5-6 επιθέσεις.
  • Ζημιά αντιπροσωπεύει την ζημιά που γίνεται.
  • % Απορροφόφηση που σημαίνει ποσότητα συνολικής HP που θα απορροφηθεί


Αντικείμενα που υποστηρίζουν τo Μπόνους

Επίπεδο Μπόνους

Ποσοστά Ζημιά που απορροφά HP
1%
2%
3%
5%
10%
15% (Πανοπλία)
25% (Πανοπλία)