Γλώσσες

< Metin2Wiki < Γλώσσες

Γλώσσες

Μέσα στο Metin 2 υπάρχουν τρεις αυτοκρατορίες: Chunjo, Jinno και Shinsoo. Κάθε αυτοκρατορία έχει την δική της γλώσσα το οποίο σημαίνει ότι παίκτες από διαφορετικές αυτοκρατορίες δεν μπορούν να κατανοήσουν ο ένας τον άλλο. Η επικοινωνία είναι ένα ζωτικής σημασίας μέρος του παιχνιδιού, οπότε υπάρχουν τρόποι επικοινωνίας μεταξύ των αυτοκρατοριών.

Ένας από αυτούς είναι η δυνατότητα που έχει ο παίκτης να αυξήσει το Επίπεδο Γλώσσας των 2 άλλων αυτοκρατοριών. Προς το παρόν, η ικανότητα αυτή τερματίζει στο M1, που σημαίνει ότι οι παίκτες μπορούν να κατανοήσουν άλλους παίκτες όμως οι ίδιοι δεν είναι κατανοητοί αν ο άλλος δεν έχει επίσης την ικανότητα γλώσσας στο M1.. Κατ 'ουσίαν, μπορούν να "ακούσουν" αλλά δεν μπορούν να "μιλήσουν". Κάθε αυτοκρατορία έχει το δικό της βιβλίο γλώσσας: Γλώσσα Chunjo Διάλεκτος Chunjo.png, Γλώσσα Jinno Διάλεκτος Jinno.png και Γλώσσα Shinsoo Διάλεκτος Shinsoo.png. Κάθε παίκτης πρέπει να διαβάσει 20 πετυχημένα βιβλία για να φτάσει η γλώσσα στο Επίπεδο M1, που είναι το ανώτατο.

Δαχτυλίδι Γλώσσας

Παίκτες διαφορετικών βασιλείων μπορούν να επικοινωνήσουν μεταξύ τους με έναν ακόμα τρόπο: Εξοπλίζοντας ένα Δαχτυλίδι Γλώσσας. Αν και τρομερά αποτελεσματικό, το αντικείμενο αυτό έχει περιορισμένο χρόνο χρήσης. (1 ώρα/7 ημέρες/15 ημέρες/30 μέρες)

Γλώσσα 'Σημάτων'

Με το πέρασμα των χρόνων, οι παίκτες του Metin2 έχουν αναπτύξει έναν άλλο τρόπο επικοινωνίας μεταξύ των αυτοκρατοριών γνωστή ως Γλώσσα 'Σημάτων'. Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες χρησιμοποιούν νούμερα ή σημεία στίξης για να μιλήσουν μεταξύ τους. Αυτού του είδους οι χαρακτήρες δεν αποκλείονται όπως οι κανονικοί. Ένα παράδειγμα αυτής της "γλώσσας" είναι η πληκτρολόγηση του "90" αντί για "go" (πάμε), ή "|< | |_ |_ |\/| 3" αντί για "kill me" (σκότωσέ με).