Η Ανάλυση του Βιολόγου Ιδιαίτερη αποστολή! Συνέλεξε βότανα (Άνθη Μανόλιας)

Αναθεώρηση ως προς 19:15, 5 Δεκεμβρίου 2016 από τον Cerise (Συζήτηση | συνεισφορές)
(διαφορά) ← Παλαιότερη αναθεώρηση | Τελευταία αναθεώρηση (διαφορά) | Νεότερη αναθεώρηση → (διαφορά)
< Αρχική σελίδα < Λίστα Αποστολών / Κατηγορία Αποστολών < Η Ανάλυση του Βιολόγου Ιδιαίτερη αποστολή! Συνέλεξε βότανα (Άνθη Μανόλιας)
Παπυρος Αποστολων Ανοιχτός.png Η Ανάλυση του Βιολόγου Ιδιαίτερη αποστολή! Συνέλεξε βότανα (Άνθη Μανόλιας) Παπυρος Αποστολων Ανοιχτός.png - Απαιτούμενο Επίπεδο 10
Δίνεται Από
Αμοιβή Αποστολής
Αυτή η αποστολή εμφανίζεται αυτόματα.
Απαιτούμενα Αντικείμενα
Βήματα για την ολοκλήρωση
Λύση
Αρχικά πηγαίνετε στον Βιολόγο Chaegirab, ο οποίος θα σας ζητήσει να συλλέξετε 5 Άνθη Μανόλιας σκοτώνοντας Πεινασμ. Αλφα Γκρι Λύκους. Αφού τα μαζέψετε μπορείτε να επιστρέψετε στον Βιολόγο Chaegirab ώστε να δώσετε τα Άνθη Μανόλιας ένα προς ένα και να ολοκληρώσετε την αποστολή.
Άλλη πληροφορία
Υπάρχει περίπτωση η έρευνα να αποτύχει. Αν γίνει αυτό τότε θα πρέπει να κυνηγήσετε και να σκοτώσετε εκ νέου Πεινασμ. Αλφα Γκρι Λύκους, ώστε να συλλέξετε και πάλι Άνθη Μανόλιας και να τα παραδώσετε. Είναι σημαντικό να επισημάνουμε πως τα Άνθη Μανόλιας, χρησιμεύουν μονάχα για την έρευνα και όχι για την παρασκευή φίλτρων. Χρειάζεται να έχετε μόνο 5 Άνθη Μανόλιας στον Κατάλογο σας ώστε να την ολοκληρώσετε.


< Αρχική σελίδα < Λίστα Αποστολών / Κατηγορία Αποστολών < Η Ανάλυση του Βιολόγου Ιδιαίτερη αποστολή! Συνέλεξε βότανα (Άνθη Μανόλιας)