Σπηλιά της Εξορίας

Grotte der Verbannung-Panorama.jpg


Flag neutral.png Σπηλιά της Εξορίας
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Την 1 Δεκεμβρίου 2009,ξεκίνησε μια προ-εκδήλωση για την έναρξη της Σπηλιάς της Εξορίας.

Στην Σπηλιά της Εξορίας μπορούν να μεταβούν παίχτες από το 75 επίπεδο.Για να εισέλθετε στο σπήλαιο κάθε φορά χρειάζεστε μια αιματόπετρα,την οποία λαμβάνετε από τον Seon-Hae με την ολοκλήρωση της αποστολής Στην σπηλιά.

Η αποστολή της αιματόπετρας γίνεται κάθε 24 ώρες.Η αιματόπετρα σας επιτρέπει να μπείτε στην Σπηλιά της Εξορίας όσες φορές θέλετε την ημέρα. Αιματόπετρες θα βρείτε και στο Item Shop.Στο εσωτερικό του σπηλαίου δεν είναι δυνατή η τηλεμεταφορά στον/στην σύζυγο.H πύλη πίσω από την Μάγισσα των Πάγων οδηγεί στην Σπηλιά της Εξορίας 2.

Συμβουλές:

Δεδομένου ότι τα τέρατα κάνουν μεγάλη ζημιά δεν θα πρέπει να μπείτε στο μπουντρούμι αυτό με χαμηλό εξοπλισμό.Όποιος δεν έχει αρκετά φίλτρα και έχει χαμηλές δεξιότητες θα πρέπει να αναζητήσει άλλο μέρος γιατί δεν συνίσταται για τέτοιους παίχτες.Αν θέλετε να επιτύχετε κάτι εδώ θα πρέπει να είναι οι κύριες δεξιότητες σας τουλάχιστον Μέγας Κύριος αν όχι Τέλειος Κύριος.

Διαδραστικός Χάρτης
Heuk-YoungΣκελετός Sura 1Σκελετός Sura 4Σκοτεινό ΙερόΣκελετός Sura 1Σκελετός Sura 2Σκελετός Sura 2Σκελετός Sura 3Σπηλιά της Εξορίας 2Σπηλιά της Εξορίας-Χάρτης.png
Metins
Τέρατα
Αρχηγοί
Δεν υπάρχουν διαθέσιμες Metins σε αυτόν τον χάρτη
NPC's
Φλέβες
Δεν υπάρχουν διαθέσιμες Φλέβες σε αυτό το χάρτη


Άλλες πληροφορίες
Χάρτης με Βασικές Πληροφορίες
Περιοχές αναγέννησης Metin

Σπηλιά της Εξορίας-Χάρτης1.jpg

Δεν υπάρχει διαθέσιμη εικόνα για περιοχές αναγέννησης Metin

Διπλανές Περιοχές
Γέρος
Μεταβιβαστής
Δεν υπάρχει Γέρος σε αυτήν την περιοχή.
Δεν υπάρχει Μεταβιβαστής σε αυτήν την περιοχή.