Πολεμιστές


Άντρας ♂ Γυναίκα ♀ Περιγραφή
Πολεμιστής Άντρας.png Πολεμιστής Γυναίκα.png Ευτυχώς χάρη στις ικανότητές του, στην άμυνά του και την ικανότητα να φοράει βαριές πανοπλίες, ο πολεμιστής παίζει μεγάλο ρόλο στις κοντινές μάχες. Προσπαθεί μόνο για μεγάλη σωματική δύναμη και ισορροπημένο μυαλό. Σύμφωνα με την ειδικότητά του, μπορεί να προκαλέσει καταστροφικές ζημιές με το δίχειρο του όπλο ή μπορεί να αποκρούσει τις επιθέσεις των εχθρών με το ξίφος και την πανοπλία του.

Αρχικά Στατιστικά
 • VIT: 4
 • INT: 3
 • STR: 6
 • DEX: 3


Ο Πολεμιστής είναι ίσως η πιο διαδεδομένη κατηγορία, είναι εύκολος στη χρήση, εύκολος στην ανάπτυξη του και αμέσως είναι ικανός στο exp. Οι ικανότητες που επιλέγονται από το Επίπεδο 5 είναι: Πνεύματος ή Σώματος.

Στατιστικά

Οι πολεμιστές ανεβάζουν κυρίως τα στατιστικά Ζωτικότητα (VIT) και Δύναμη (STR), μέχρι να τερματιστούν στο 90 και ακολούθως την Ευκινησία (DEX). Για έναν πολεμιστή σώματος είναι σημαντικό να έχει STR καθώς ανεβάζει αμέσως τις επιθέσεις, όπως επίσης επηρεάζει την Αύρα του Σπαθιού. Όταν ένας πολεμιστής πνεύματος έχει το VIT ανεβάζει άμεσα την άμυνα, όπως επίσης επηρεάζει το Δυνατό Σώμα.

Ικανότητες

Πνεύματος

Αυτός ο τύπος Πολεμιστή είναι ο κλασσικός τύπος «tank» που υπάρχει σε κάθε παιχνίδι, ικανός να κρατήσει ένα μεγάλο αριθμό τεράτων χωρίς να πεθάνει, χάρη στη μεγάλη άμυνα που του δίνουν οι ικανότητες του όπως το Δυνατό Σώμα αλλά και χάρη στη πιο δυνατή ικανότητα που υπάρχει στο παιχνίδι, τη Διάτρηση.

Οι ικανότητες διαμορφώνονται ως εξής:

'
Δυνατό Σώμα.png Δυνατό Σώμα Η Άμυνα αυξάνεται, αλλά μειώνεται η Ταχύτητα Κίνησης. Η ικανότητα επηρεάζεται από τη Ζωτικότητα (VIT) και από τη Δύναμη (STR).
Διάτρηση.png ΔιάτρησηΜετωπική επίθεση. Είναι η ικανότητα που κάνει τη μεγαλύτερη ζημιά (από όλες τις ικανότητες του παιχνιδιού) στον αντίπαλο. Έχει περιορισμένη εμβέλεια και μικρό αριθμό στόχων.
Δυνατό χτύπημα.png Δυνατό χτύπημα Μετωπική επίθεση που κάνει μεγάλη ζημιά. Έχει μεγαλύτερη εμβέλεια από τη Διάτρηση και ένα καλύτερο αριθμό στόχων.
Χτύπημα Σπαθιού.png Χτύπημα_Σπαθιού Μακρινή επίθεση που κάνει μέτρια ζημιά προκαλεί λιποθυμία στον αντίπαλο. Έχει αρκετά μεγάλη εμβέλεια και χτυπά ένα μέσο αριθμό αντιπάλων γύρω από τον στόχο, προκαλώντας τους λιποθυμία.
Ποδοπάτημα.png Ποδοπάτημα Ικανότητα η οποία χτυπά τους αντιπάλους 360° γύρω από τον χαρακτήρα σας. Έχει μέτρια ζημιά, καθώς και ένα ποσοστό λιποθυμίας που υπερέχει της Άμυνα στην λιποθυμία.
Σπαθόσφαιρα.png Σπαθόσφαιρα Επηρεάζει τη περιοχή γύρω από τον χαρακτήρα σας. Δεν είναι από τις ικανότητες που είναι αποτελεσματικές στα πρώτα Επίπεδα, αλλά στο Perfect κάνει λίγο περισσότερη ζημιά από το Ποδοπάτημα. Έχει μεγάλο χρόνο επαναφόρτωσης.

Σώματος

Αυτοί οι Πολεμιστές είναι το ανάποδο των Πολεμιστών Πνεύματος. Οι ικανότητες ενίσχυσης που έχουν, βελτιώνουν πολύ τις βασικές επιθέσεις, κάτι που κάνει το χαρακτήρα σας πολύ ισχυρό απέναντι σε Λίθους Metin και σε Boss τέρατα. Είναι ένας χαρακτήρας με χαρακτηριστικό την επίθεση.

Οι ικανότητες διαμορφώνονται ως εξής:

Αύρα του Σπαθιού.png Αύρα του Σπαθιού Η συγκεκριμένη ικανότητα αυξάνει την αξία επίθεσης σε μεγάλο βαθμό. Η ικανότητα επηρεάζεται από τη Δύναμη (STR) και το επίπεδο της ικανότητας.
Στροβιλισμός σπαθιού.png Στροβιλισμός σπαθιού Ικανότητα που γίνεται 360° γύρω από τον χαρακτήρα σας και έχει αρκετά μεγάλη ζημιά στον αντίπαλο. Επηρεάζεται από τη Δύναμη (STR) και σε ένα μικρότερο βαθμό από τη Ζωτικότητα (VIT).
Έξαλλος.png Έξαλλος Η ικανότητα αυτή αυξάνει την Ταχύτητα Επίθεσης και την Ταχύτητα Κίνησης, αλλά αυξάνει και την ευπάθεια σε βασικές επιθέσεις. Η ικανότητα επηρεάζεται μόνο από το επίπεδο της ικανότητας.
Κόψιμο Τριών Δρόμων.png Κόψιμο Τριών Δρόμων Μετωπική επίθεση η οποία πραγματοποιεί 3 «περικοπές» διαδοχικά. Έχει αρκετά μεγάλη ζημιά, μεγαλύτερη του Στροβιλισμός σπαθιού, αλλά μειώνεται 3 φορές από την Άμυνα. Επηρεάζεται μόνο από τη Δύναμη (STR).
Βιασύνη.png Βιασύνη Ικανότητα 360°, αλλά με μικρότερη ακτίνα από τον Στροβιλισμός σπαθιού. Έχει πιθανότητες λιποθυμίας (Πιθανότητα Λιποθυμίας) στον αντίπαλο. Επίσης, για να φτάσετε τον αντίπαλο, η Ταχύτητα Κίνησης αυξάνεται κατά 150 πόντους. Επηρεάζεται από τη Δύναμη (STR).
Θέληση για ζωή.png Θέληση για ζωή Αυτή η ικανότητα κάνει ένα μετωπικό χτύπημα, παρόμοιο της ικανότητας Δυνατό χτύπημα, αλλά η εμβέλεια είναι μικρότερη και ο χρόνος επαναφόρτωσης είναι εξαιρετικά μεγάλος. Έχει αρκετά μεγάλη ζημιά, αλλά ο ρυθμός εξέλιξης της είναι ο μικρότερος από όλες τις ικανότητες, συνεπώς πρέπει πάντα να είναι η τελευταία ικανότητα που αναβαθμίζεται στους Πολεμιστές Σώματος.

Οδηγός

Ο παρακάτω οδηγός σας παρέχει κάποιες χρήσιμες πληροφορίες για το πως μπορείτε να εξελίξετε τον χαρακτήρα σας ανάλογα με το στυλ που παίζετε.

Εάν θέλετε ή όχι να έχετε αρκετή επίθεση ή άμυνα, αυτό εξαρτάται από εσάς. Τα στατιστικά STR και VIT θα πρέπει να είναι 2:1 αλλά μπορούν να αυξομειώνονται ανάλογα με το τι θέλετε.

Οι πολεμιστές πνεύματος είναι συνήθως καλύτεροι με όπλο Δύο Χεριών ενώ αντίθετα ο πολεμιστής σώματος βολεύεται με σπαθιά χωρίς άλογο και με δύο χεριών σε άλογο.

Οι πολεμιστές συνήθως είναι στις πρώτες γραμμές της μάχης γι' αυτό και πρέπει κάποιος να έχει αρκετή υπομονή καθώς και αντοχή.

PvM

Το PvM αφορά τις μάχες ενάντια στα τέρατα του παιχνιδιού. Ανάλογα με την ικανότητα που διαλέξατε

Πνεύματος

 1. Δυνατό Σώμα
 2. Ποδοπάτημα
 3. Δυνατό χτύπημα
 4. Διάτρηση
 5. Χτύπημα Σπαθιού
 6. Σπαθόσφαιρα

Σώματος

 1. Αύρα του Σπαθιού
 2. Έξαλλος
 3. Στροβιλισμός σπαθιού ή Κόψιμο Τριών Δρόμων
 4. Κόψιμο Τριών Δρόμων ή Στροβιλισμός σπαθιού ( ανάλογα με το τι επιλέξατε τρίτο)
 5. Βιασύνη
 6. Θέληση για ζωή

PvP

Πνεύματος

 1. Δυνατό Σώμα
 2. Διάτρηση
 3. Δυνατό χτύπημα
 4. Χτύπημα Σπαθιού
 5. Ποδοπάτημα
 6. Σπαθόσφαιρα

Μπορείτε αν θέλετε να αλλάξετε το Ποδοπάτημα με το Χτύπημα Σπαθιού.

Σώματος

 1. Αύρα του Σπαθιού
 2. Έξαλλος
 3. Βιασύνη
 4. Κόψιμο Τριών Δρόμων
 5. Στροβιλισμός σπαθιού
 6. Θέληση για ζωή

Ανάλογα λοιπόν τις ικανότητες, τον εξοπλισμό και γενικότερα το στήσιμο του παίκτη σας μπορείτε να έχετε είτε έναν Πολεμιστή δυνατό στις μάχες με αντιπάλους, είτε έναν δυνατό ενάντια σε όλα τα τέρατα. Η επιλογή δική σας!

Warrior.png