Αποστολές Αλόγου

< Metin2Wiki < Αποστολές Αλόγου

Το άλογο είναι ενα πολύ γρήγορο μέσω μεταφοράς σε σχέση με το περπάτημα. Μπορείτε να το αποκτήσετε απο το επίπεδο 25 όταν ολοκληρώσετε την αποστολή αλόγου που θα σας δώσει ο Σταβλίτης. Αν επιτύχετε την αποστολή τότε σύντομα θα έχετε το δικό σας πιστό φίλο που μπορείτε να καλέσετε και να ιππεύσετε.
Ωστόσο εκτός από τα άλογα υπάρχει και μια σειρά απο άλλα Ζώα Ιππασίας που μπορείτε να βρείτε σε Events ή στο Κατάστημα του Παιχνιδιού.

Γενικά

Εξημέρωση Αλόγων

Η ικανότητα της Κλήση Ίππου.gif Κλήσης Ίππου , σου δείχνει πόσο καλά μπορείς να καλέσεις ένα άλογο. Κάθε προσπάθεια κλήσης καταναλώνει 100 SP (Θωρακισμένο: 200 SP, Μάχης: 300 SP). Η ικανότητα μπορεί να ανέβει επίπεδο διαβάζοντας το βιβλίο

Background.png
Οδηγός Εκπαίδευσης Ίππων.png

Οδηγός Εκπαίδευσης Ίππων.

Επίπεδο "Κλήσης Ίππου" 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Πιθανότητες Καλέσματος Αλόγου 10% 15% 20% 30% 40% 50% 60% 70% 80% 90% 100%

Τροφή

Το άλογο χρειάζεται τροφή ανά διαστήματα, ώστε να μην πεθάνει. Το πόσο συχνά χρειάζεται τροφή ένα άλογο, εξαρτάται από το επίπεδο του αλόγου καθώς όσο μικρότερο είναι το επίπεδο του, τόσο πιο συχνά θα χρειαστεί τροφή. Ανάλογα το επίπεδο/κατηγορία του αλόγου η τροφή μπορεί να είναι διαφορετική.

Εικονίδιο Κατάστασης Κατάσταση
Άλογο Τροφή Κανονικό.jpg Κανονικό
Άλογο Τροφή Πεινασμένο.jpg Πεινασμένο
Άλογο Τροφή Ετοιμοθάνατο.jpg Ετοιμοθάνατο
Άλογο Τροφή Πεθαμένο.jpg Νεκρό
Εικόνα Τρόφιμο για το άλογο Ίππος Πηγή
Άχυρο.png Άχυρο Κανονικό Άλογο Γενικό drop από το Επίπεδο 25
Καρότο.png Καρότο Θωρακισμένο Άλογο Γενικό drop από το Επίπεδο 35
Κόκκινο Ginseng.png Κόκκινο Ginseng Άλογο Μάχης Γενικό drop από το Επίπεδο 50

Αναβίωση Αλόγου

Το άλογο πεθαίνει μόνο όταν είναι καιρό πεινασμένο. Το άλογο που έχει πεθάνει μπορεί να αναβιώσει με τη χρήση ενός συγκεκριμένου βοτάνου, ανάλογα με το επίπεδο που έχει, ενώ για να γίνει αυτό πρέπει να πάτε στον Σταβλίτη. Αυτά τα διαφορετικά είδη βοτάνου πέφτουν από τους αρχηγούς πιθήκους στην εύκολη, μεσαία και δύσκολη κατακόμβη πιθήκων. Ανάλογα με το επίπεδο του αλόγου Θα χρειαστείτε τα ακόλουθα βότανα:

Εικόνα Ονομασία Βοτάνου Ίππος Πηγή
Βότανο Εύκολης Μαϊμούς.png Βότανο Εύκολης Μαϊμούς Κανονικό Άλογο Πίθηκος των Βράχων στην Εύκολη Κατακόμβη των Πιθήκων
Βότανο Μεσαίας Μαϊμούς.png Βότανο Μεσαίας Μαϊμούς Θωρακισμένο Άλογο Όρθιος Πίθηκος στη Μεσαία Κατακόμβη των Πιθήκων
Βότανο Σκληρής Μαϊμούς.png Βότανο Σκληρής Μαϊμούς Άλογο Μάχης Κύριος των Πιθήκων στη Δύσκολη Κατακόμβη των Πιθήκων

Ζάχαρη Αλόγου

Από τις 9.6.2009 μπορείτε να βρείτε στο Κατάστημα του Παιχνιδιού τη

Background.png
Ζάχαρη Αλόγου.png

Ζάχαρη Αλόγου έναντι 49 Δρακονομισμάτων. Αυτό το κομμάτι ζάχαρης σου επιτρέπει να δώσεις όνομα στο άλογο σου για 30 ημέρες. Ακόμα αυξάνει την αμυντική σου αξία κατά 20 για την διάρκεια αυτών των 30 ημερών. Σιγουρέψου ότι δεν έδωσες το όνομα σου στο άλογο!

Χειρισμός/Πίνακας Επιλογών του Αλόγου

Εάν κάνεις κλίκ επάνω στο άλογό σου θα σου ανοίξει ένας πίνακας επιλογών με τις παρακάτω δυνατότητες:

 • Τάισμα (Σίτιση του αλόγου σου με το τρόφιμο που χρειάζεται)
 • Ανάβαση (Για να ανεβείς στο άλογο σου)
 • Αποστολή (Διώχνει το άλογο προσωρινά)
 • Έλεγχος κατάστασης (Δείχνει τη δύναμη και την αντοχή του αλόγου σε %)
 • Αλλαγή ονόματος (Μπορείς να χρησιμοποιήσεις Ζάχαρη Αλόγου για να δώσεις στο άλογο σου ένα όνομα)
 • Τίποτα (Κλείσιμο Παραθύρου)

Συντομεύσεις Πληκτρολογίου

Αυτές οι Συντομεύσεις Πληκτρολογίου μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε σχέση με το άλογο:

 • [Ctrl]+ B -> Διώχνει το άλογο
 • [Ctrl]+ F -> Ταΐζει το άλογο
 • [Ctrl]+ H -> Ίππευση/Αφίππευση
 • [Ctrl]+ G -> Ίππευση/Αφίππευση
 • [Ctrl]+ J -> Αφίππευση

Τύποι αλόγων και χαρακτηριστικά

Οι τύποι των αλόγων είναι οι εξής:

Πόνυ

Πόνυ

Από το Επίπεδο 10 μπορείς να πάρεις από τον Σταβλίτη σε ανταλλαγή με ένα

Background.png
Εισιτήριο Ιππασίας.png

Εισιτήριο Ιππασίας ένα Πόνυ για να περιηγηθείτε στον χάρτη. To Εισιτήριο Ιππασίας μπορείς να το πάρεις ως ανταμοιβή από Αποστολές ή Αποστολές Κυνηγιού ή να το αγοράσεις από τα Καταστήματα της Πόλης. Μπορείς να ιππεύσεις το Πόνυ για 10 Λεπτά αλλά μόνο μία φορά ανά ώρα. Μόλις κατέβεις από το άλογο ή ο χρόνος τελειώσει το άλογο θα εξαφανιστεί. Το πόνυ που αποκτάς με

Background.png
Εισιτήριο Ιππασίας.png

Εισιτήριο Ιππασίας μοιάζει με το αρχάριο/κανονικό άλογο χωρίς συντεχνία και δεν μπορείς να επιτεθείς πάνω από αυτό.

Άλογο (Αρχάριου)

Κανονικό Άλογο
εκτός συντεχνίας
Κανονικό Άλογο
σε συντεχνία
Κανονικό Άλογο
για αρχηγούς συντεχνιών

Το άλογο αρχάριου είναι το εύκολο άλογο. Με αυτό μπορείτε απλά να ιππεύσετε, αλλά δεν μπορείτε να πολεμήσετε και να χρησιμοποιήσετε ειδικές επιθέσεις. Το άλογο αυτό χρειάζεται φυσικό φαγητό, έτσι θα πρέπει να το ταΐζετε με

Background.png
Άχυρο.png

Άχυρο. Δείτε το εικονίδιο στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης καθώς αυτό σας λέει αν το άλογο είναι πεινασμένο και τι αντοχή έχει, άρα για πόσο περίπου μπορείτε να το ιππεύσετε πριν το άλογο χρειαστεί ξεκούραση.

Θωρακισμένο Άλογο

Θωρακισμένο Άλογο
εκτός συντεχνίας
Θωρακισμένο Άλογο
σε συντεχνία
Θωρακισμένο Άλογο
για αρχηγούς συντεχνιών

Το θωρακισμένο άλογο είναι ένα προχωρημένο άλογο. Με αυτό μπορείτε να πολεμήσετε, αλλά δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ειδικές επιθέσεις. Το άλογο αυτό χρειάζεται φυσικό φαγητό, έτσι θα πρέπει να το ταΐζετε με

Background.png
Καρότο.png

Καρότο. Δείτε το εικονίδιο στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης καθώς αυτό σας λέει αν το άλογο είναι πεινασμένο και τι αντοχή έχει, άρα για πόσο περίπου μπορείτε να το ιππεύσετε πριν το άλογο χρειαστεί ξεκούραση.

Άλογο Μάχης

Άλογο Μάχης
εκτός συντεχνίας
Άλογο Μάχης
σε συντεχνία
Άλογο Μάχης
για αρχηγούς συντεχνιών

Το άλογο μάχης είναι ένα επαγγελματικό άλογο. Με αυτό μπορείτε να πολεμήσετε και να χρησιμοποιήσετε ειδικές επιθέσεις. Το άλογο αυτό χρειάζεται φυσικό φαγητό, έτσι θα πρέπει να το ταΐζετε με

Background.png
Κόκκινο Ginseng.png

Κόκκινο Ginseng. Δείτε το εικονίδιο στο πάνω αριστερό μέρος της οθόνης καθώς αυτό σας λέει αν το άλογο είναι πεινασμένο και τι αντοχή έχει, άρα για πόσο περίπου μπορείτε να το ιππεύσετε πριν το άλογο χρειαστεί ξεκούραση.

Οι ακόλουθες δεξιότητες (ειδικές επιθέσεις) είναι αυτές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν (ύστερα από ανάγνωση του Εγχειριδίου Εκπαίδευσης) (Max. M1):

 • Έφιππη Επίθεση (από το επίπεδο 50 στις Ιππευτικές Ικανότητες): Επιτεθείτε στους εχθρούς ενώ ιππεύετε ένα άλογο.
 • Δυναμικό Κύμα (από το επίπεδο 55 στις Ιππευτικές Ικανότητες): Κάντε επίθεση σε εχθρούς από το άλογο (μόνο από το επίπεδο 21 (προχωρημένο) σε πλήρη λειτουργία, με άλογο επιπέδου 20 θα πρέπει να είστε πολύ κοντά στον εχθρό).
 • Ποδοπάτημα Ίππου (από το επίπεδο 52 στις Ιππευτικές Ικανότητες): Κάντε επίθεση σε όλους τους εχθρούς τριγύρω με ένα δυνατό πισωγύρισμα του αλόγου.
 • Καταιγίδα Βελών (Ιππευτικές Ικανότητες μόνο για Ninjas από το επίπεδο 50): Ρίξτε βέλη από το άλογο.

Αποστολές Αλόγου

Για να πάρετε ένα άλογο και να βελτιώσετε τις ικανότητες του είναι απαραίτητο να κάνετε αποστολές αλόγου. Μπορείτε να αναπτύξετε το άλογο σας από το Σταβλίτη εάν έχετε

Background.png
Μετάλλιο Αλόγου.png

Μετάλλιο Αλόγου (ΜΑ) στον κατάλογο σας.

Εάν μια αποστολή αλόγου αποτύχει, μπορείτε να την επαναλάβετε κατευθείαν ξανά, εάν έχετε ένα Μετάλλιο Αλόγου.

Εικονίδιο Bug.png ΠΡΟΣΟΧΗ Bug! Όλες οι αποστολές βελτίωσης του αλόγου έχουν χρονικό όριο 30 λεπτών ακόμα και όταν δεν αναφέρεται. Αυτό δεν ισχύει για τις ενδιάμεσες αποστολές


Άλογο Αρχάριου

Απαιτούμενα:
Επίπεδο 25
Background.png
Μετάλλιο Αλόγου.png
Μετάλλιο Αλόγου
100.000 Yang
Άδεια:
Background.png
Εικόνα Αλόγου.png
Εικόνα Αλόγου

Μόλις φτάσετε στο επίπεδο 25, μπορείτε να μπείτε στην Εύκολη Κατακόμβη Πιθήκων και να ψάξετε για ένα μετάλλιο αλόγου. Όλοι οι πίθηκοι, αν και σπάνια, ρίχνουν αυτό το μετάλλιο. Τα μετάλλια αλόγου μπορούν να αγοραστούν ή να ανταλλαχθούν με άλλους παίκτες.

Εάν έχεις ένα Μετάλλιο μπορείς να μιλήσεις στον σταβλίτη και επιλέγοντας την επιλογή "Θέλω να ιππεύσω" σου δίνεται η αποστολή για να πάρεις το άλογο αρχαρίου. Η αποστολή αυτή σου ζητάει να σκοτώσεις 20 Βάρβαρους Τοξότες σε χρόνο 30 λεπτών. Για να μην χάσεις χρόνο, καλό είναι να γνωρίζεις το μέρος που κάνουν αναγέννηση οι Βάρβαροι Τοξότες. Θα μπορούσες να ξεκινήσεις την αποστολή από την δεύτερη πόλη ή να χρησιμοποιήσεις ένα Εισιτήριο Ιππασίας για να πας στο επιθυμητό μέρος. Επίσης, θα ήταν καλό να σπάσεις ένα Metin Της Ζήλειας καθώς κάνει αναγέννηση Βάρβαρους Τοξότες. Τέλος, ένας φίλος θα μπορούσε να σε βοηθήσει σκοτώνοντας τα υπόλοιπα τέρατα για να γίνεται πιο γρήγορα η αναγέννηση των τοξοτών. Προσοχή όμως! δεν πρέπει να σου σκοτώνει τους τοξότες καθώς δεν θα τους μετράει στην αποστολή.

Μόλις τελειώσεις την αποστολή, πρέπει να γυρίσεις πίσω στον σταβλίτη. Η ικανότητα της ιππασίας θα είναι Επίπεδο 1. Ο σταβλίτης θα σου δώσει ένα "δίπλωμα", την Εικόνα Αλόγου, για να μπορείς να ιππεύσεις, αλλά θα πάρει λίγο χρόνο. Πρέπει να περιμένεις μέχρι να εμφανιστεί στα αριστερά ένας πάπυρος, που θα σε ειδοποιήσει ότι η Εικόνα Αλόγου είναι έτοιμη. Αυτό συμβαίνει συνήθως σε 12-24 ώρες. Πρέπει να πας στον σταβλίτη ο οποίος θα σου δώσει την Εικόνα Αλόγου για 100.000 yang λέγοντάς σου ότι μπορείς να καλέσεις ένα άλογο με αυτήν. Αν η Κλήση Ίππου είναι στο Επίπεδο 0, έχεις μόνο 10% πιθανότητα να καλέσεις το άλογο, οπότε πρέπει να έχεις υπομονή.

ΠΡΟΣΟΧΗ
Η Εικόνα Αλόγου από μόνη της δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Πρέπει να έχεις τελειώσει την αποστολή από τον σταβλίτη και να έχεις αγοράσει την Εικόνα Αλόγου για 100.000 yang. Ακόμα και να έχεις τελειώσει την αποστολή είναι υποχρεωτικό να αγοράσεις την Εικόνα Αλόγου από τον σταβλίτη. Εικόνα Αλόγου αγορασμένη από μαγαζί ή από άλλον παίκτη δεν λειτουργεί.

Πολεμικό Άλογο

Απαιτούμενα:
Επίπεδο 35
Επίπεδο Ιππασίας 10
Background.png
Μετάλλιο Αλόγου.png
Μετάλλιο Αλόγου
500.000 Yang
Άδεια:
Background.png
Βιβλίο Θωρακισμ.Αλόγου.png
Βιβλίο Θωρακισμ.Αλόγου

Για την αποστολή του πολεμικού αλόγου, χρειάζεται να σκοτώσεις 100 Φίδια Τοξότες ή Τοξότες Σκορπιούς σε 30 λεπτά. Και τα δύο τέρατα μετράνε για την εκπλήρωση της αποστολής. Τέρατα στην Κατακόμβη Αραχνών 2 δεν μετράνε!!!! Εφόσον αυτή είναι μία δύσκολη αποστολή για να την κάνεις μόνος, θα χρειαστείς βοήθεια. Μπορείς να δημιουργήσεις μία ομάδα στην οποία θα είσαι αρχηγός έτσι ώστε να μετράνε όλα τα σκοτωμένα τέρατα. Καλό θα είναι η ομάδα να βρίσκεται ήδη στην Έρημο Yongbi όταν πάρεις την αποστολή.Αν δεν υπάρχουν τοξότες στον χάρτη, μπορείς να σκοτώσεις άλλα τέρατα για να κάνει αναγέννηση τους τοξότες. Αν δεν είσαι σίγουρος ότι θα προλάβεις τον χρόνο, ετοίμασε ένα μέρος στον χάρτη από πριν με τον παραπάνω τρόπο. Μόλις τελειώσει η αποστολή, πήγαινε στον σταβλίτη, ο οποίος θα σου πει ότι πρέπει να σου δώσει το Βιβλίο Θωρακισμ.Αλόγου, αλλά θα πάρει κάποιο χρόνο μέχρι να είναι έτοιμο. Ένας πάπυρος θα εμφανιστεί στα αριστερά ο οποίος θα σε ειδοποιεί ότι το Βιβλίο Θωρακισμ.Αλόγου είναι έτοιμο. Θα χρειαστούν 12-24 ώρες, αλλά μπορεί και να χρειαστεί περισσότερος χρόνος. Όταν ξαναπάς στον σταβλίτη θα σου δώσει το Βιβλίο Θωρακισμ.Αλόγου για 500.000 yang. Το Βιβλίο Θωρακισμ.Αλόγου έχει την ίδια λειτουργία με την Εικόνα Αλόγου. Τώρα μπορείς να χρησιμοποιήσεις το όπλο σου πάνω από το άλογο, είτε κάνοντας κλικ στον αντίπαλο ή πατώντας το κουμπί Space.

Άλογο Μάχης

Απαιτούμενα:
Επίπεδο 50
Επίπεδο Ιππασίας 20
Background.png
Μετάλλιο Αλόγου.png
Μετάλλιο Αλόγου
1.000.000 Yang
Άδεια:
Background.png
Βιβλίο Αλόγου Μάχης.png
Βιβλίο Αλόγου Μάχης

Για την αποστολή του αλόγου μάχης, χρειάζεται να σκοτώσεις 300 Δαιμονικούς Τοξότες σε 30 λεπτά. Ισχύουν οι ίδιοι κανόνες με την αποστολή πολεμικού αλόγου. Μόλις τελειώσει η αποστολή, πήγαινε στον σταβλίτη, ο οποίος θα σου πει ότι πρέπει να σου δώσει το Βιβλίο Αλόγου Μάχης, αλλά θα πάρει κάποιο χρόνο μέχρι να είναι έτοιμο. Ένας πάπυρος θα εμφανιστεί στα αριστερά ο οποίος θα σε ειδοποιεί ότι το Βιβλίο Αλόγου Μάχης είναι έτοιμο. Θα χρειαστούν 12-24 ώρες. Όταν ξαναπάς στον σταβλίτη θα σου δώσει το Βιβλίο Αλόγου Μάχης για 1.000.000 yang. Το Βιβλίο Αλόγου Μάχης έχει την ίδια λειτουργία με την Εικόνα Αλόγου.

Πλέον ενεργοποιούνται οι ιππευτικές ικανότητες, ο οποίες ανεβαίνουν επίπεδο με την ανάγνωση

Background.png
Εγχειρίδιο Εκπαίδευσης.png

εγχειριδίων εκπαίδευσης. Οι ιππευτικές ικανότητες ονομάζονται: Έφιππη Επίθεση (ίππευσε το άλογο και κάνε επίθεση στους αντιπάλους), Ποδοπάτημα Ίππου (ποδοπάτησε όλους τους εχθρούς στην περιοχή), Δυναμικό Κύμα (επίθεση επιπέδου σε όλους εχθρούς από το άλογο σου) και Καταιγίδα Βελών (ρίξε μερικά βέλη στους αντιπάλους - μόνο Ninja)

Ενδιάμεσες Αποστολές

Για να ανεβάσεις επίπεδο το άλογο, πρέπει να κάνεις τις αποστολές που διατίθενται από τον σταβλίτη στους Χάρτη1 και Χάρτη2. Για να πάρεις αυτές τις αποστολές χρειάζεσαι ένα Μετάλλιο Αλόγου για κάθε μία από αυτές. Για το αν οι αποστολές είναι επιτυχείς ή όχι εξαρτάται από την τύχη, αν και κάποιοι παίκτες έχουν βρει τρόπους που επηρεάζουν τα αποτελέσματα, ωστόσο τίποτα δεν έχει αποδειχθεί. Το Μετάλλιο Αλόγου θα παρθεί από τον Σταβλίτη μόνο εάν η αποστολή είναι επιτυχής. Αν αποτύχεις, μπορείς να προσπαθήσεις μέχρι να πετύχει η αποστολή, χωρίς να χάσεις το μετάλλιο. Υπάρχουν κάποιες συνθήκες κατά τις οποίες η αποστολή θα αποτύχει αμέσως, αν αφιππεύσεις ή αν σκοτωθείς ενώ είσαι πάνω στο άλογο καθώς θεωρείται σαν αφίππευση. Όλες οι αποστολές είναι χωρίς χρόνο.

Ο σκοπός της αναβάθμισης του αλόγου δεν είναι μόνο για την εμφάνιση και την αριθμητική αξία, αλλά και για την τροφή που χρειάζεται το άλογο και για τους πόντους κατάστασης που δίνει στον παίκτη.

Επίπεδο Ιππασίας VIT INT STR DEX
1 18 9 26 35
2 18 9 27 36
3 19 9 28 38
4 19 10 29 39
5 20 10 30 40
6 21 10 31 41
7 21 11 32 42
8 22 11 33 44
9 22 11 34 45
10 23 12 35 46
11 27 13 40 53
12 27 14 41 54
13 28 14 42 56
14 28 14 43 57
15 29 15 44 58
16 30 15 44 59
17 30 15 45 60
18 31 15 46 62
19 31 16 47 63
20 32 16 48 64
21 36 18 53 71

Άλογο Αρχαρίου

Για να βελτιώσεις το άλογο αρχαρίου πρέπει να ιππεύσεις στα σημεία που σημαδεύονται στον χάρτη.

 • Επίπεδο 2-6 τα σημεία υπάρχουν στον Χάρτη 1 (δεν θα ζητηθεί ποτέ να πάτε στην δεύτερη πόλη)
 • Επίπεδο 7-10 σε τυχαία επιλεγμένη ουδέτερη περιοχή θα βρεις τα ανάλογα σημεία. Μπορείς να πάρεις τις αποστολές από τον σταβλίτη στον Χάρτη1 και Χάρτη2. Έπειτα τηλεμεταφέρεσαι στην επιλεγμένη περιοχή (Προσοχή στα επιθετικά τέρατα και στους επιθετικούς αρχηγούς, π.χ. Γιγάντια Χελώνα).

Πολεμικό Άλογο

Για τις αποστολές του πολεμικού αλόγου χρειάζεται να σκοτώσεις κάποια τέρατα.

Στρατιωτικό Άλογο

Επίπεδο 22-30: Δεν υπάρχει στον ελληνικό server.

Δείτε επίσης

▲ Αρχή Της Σελίδας ▲

< Metin2Wiki < Αποστολές Αλόγου